malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nieskromnie powiem, że też całkiem dobrze się prezentuje na forum

tak i czesc dupeczek z MiU tak samo - w koncu wiekszosc tu lasek to estetki, jakby nie bylo.

ale na inych dzialach czasem lepiej zamknac oczy ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Może to też kwestia niedopracowania wszystkich przeglądarek? Ja siedzę na chromie.

ja jestem na operze, a czytalam dzisiaj na o fotka, ze fotka dyskryminuje opere :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: coś w tym musi być;)

moje dwie przyjaciolki jakie mialam, jedna byla spod ryb, druga spod wagi.
ponoc (bo w horoskopy nie wierze) podwojne znaki (waga, ryby i bliznieta) potrafia sie zrozumiec na kazdej plaszczyznie i potrafia sie z latwoscia do siebie dopasowac. Do tego maja cos na styl rozdwojonej osobowosci (nie w sensie schizofrenii :rotfl: ale na przyklad potrafia jednoczesnie byc romantykami i stapac twardo po ziemi, sa wrazliwi, ale potrafia zachowac zimna krew)... I ta teoria mi pasuje i zgadza sie z ludzmi, ktorych poznaje. Wiec caly czas o niej pamietam :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  23 января 2013
massacre
massacre: moje dwie przyjaciolki jakie mialam, jedna byla spod ryb, druga spod wagi. ponoc (bo w horoskopy nie wierze) podwojne znaki (waga, ryby i bliznieta) potrafia sie zrozumiec na kazdej plaszczyznie i potrafia sie z latwoscia do siebie dopasowac. Do tego maja cos na styl rozdwojonej osobowosci (nie w sensie schizofrenii ale na przyklad potrafia jednoczesnie byc romantykami i stapac twardo po ziemi, sa wrazliwi, ale potrafia zachowac zimna krew)... I ta teoria mi pasuje i zgadza sie z ludzmi, ktorych poznaje. Wiec caly czas o niej pamietam :)

coś w tym musi być, bo mój facet jest spod bliźniąt:lol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 января 2013
massacre
massacre: a jestem na operze, a czytalam dzisiaj na o fotka, ze fotka dyskryminuje opere

Nigdy nie miałam opery, czuje się taka bezpieczna :-D
massacre
massacre
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: coś w tym musi być, bo mój facet jest spod bliźniąt

ACHA! No i masz kobieto :D

z nami nigdy nudno nie jest :pavarotti:
Konto usunięte
Konto usunięte: Nigdy nie miałam opery, czuje się taka bezpieczna :-D

ja mam od paru dni, bo brat mi sciagnal... wczesniej caly czas uzywalam IE, ale wyzwal mnie od daunow... :and:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 января 2013
massacre
massacre: ja mam od paru dni, bo brat mi sciagnal... wczesniej caly czas uzywalam IE, ale wyzwal mnie od daunow...

No IE to jak korzystanie z łordpada podczas ery łorda.. :-D
massacre
massacre
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No IE to jak korzystanie z łordpada podczas ery łorda.. :-D

och, wyzwij mnie jeszcze :rotfl:
dobra zdyniam dziewczeta
:bye:

mirra20
mirra20
  23 января 2013
massacre
massacre: ACHA! No i masz kobieto :D z nami nigdy nudno nie jest

no na nudę nie narzekam, a jak się kłócimy to nawet piorunami bije, a po kłótni też iskry lecą tylko już gdzie indziej:crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 января 2013
massacre
massacre: och, wyzwij mnie jeszcze dobra zdyniam dziewczeta

Nie no starczy tych bluźnierstw :rotfl:

Tez idę, cześć dziewczyny :)
mirra20
mirra20
  23 января 2013
massacre
massacre: dobra zdyniam dziewczeta

Konto usunięte
Konto usunięte: Tez idę, cześć dziewczyny :)

i poleciało towarzystwo
to ja też idę pod prysznic
styka51
styka51
  24 января 2013

Dzień dobry bardzooo ;)

w00tjump
w00tjump
  24 января 2013

moje lenistwo mnie poraza. jak ja chce zaliczyc ta sesje, a co gorsza napisac prace (z badaniami) to nie wiem:rotfl:

o. edytowanie:ninja:

massacre
massacre
  24 января 2013

Dzień dobry Styka :)
Które forum lepsze? Nowe fotka czy to zrobione przez "ludzi hajda"?

Bayje
Bayje
  24 января 2013

eeee przecież ja używam Opery i .. wszystko pieknie śmiga :P

Earth
Earth
  24 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: moje lenistwo mnie poraza. jak ja chce zaliczyc ta sesje, a co gorsza napisac prace (z badaniami) to nie wiem

Tak bardzo Cię rozumiem, :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.