Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1796 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
tak i czesc dupeczek z MiU tak samo - w koncu wiekszosc tu lasek to estetki, jakby nie bylo.
ale na inych dzialach czasem lepiej zamknac oczy ;)
ja jestem na operze, a czytalam dzisiaj na o fotka, ze fotka dyskryminuje opere

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
moje dwie przyjaciolki jakie mialam, jedna byla spod ryb, druga spod wagi.
ponoc (bo w horoskopy nie wierze) podwojne znaki (waga, ryby i bliznieta) potrafia sie zrozumiec na kazdej plaszczyznie i potrafia sie z latwoscia do siebie dopasowac. Do tego maja cos na styl rozdwojonej osobowosci (nie w sensie schizofrenii

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: moje dwie przyjaciolki jakie mialam, jedna byla spod ryb, druga spod wagi.
ponoc (bo w horoskopy nie wierze) podwojne znaki (waga, ryby i bliznieta) potrafia sie zrozumiec na kazdej plaszczyznie i potrafia sie z latwoscia do siebie dopasowac. Do tego maja cos na styl rozdwojonej osobowosci (nie w sensie schizofrenii ale na przyklad potrafia jednoczesnie byc romantykami i stapac twardo po ziemi, sa wrazliwi, ale potrafia zachowac zimna krew)... I ta teoria mi pasuje i zgadza sie z ludzmi, ktorych poznaje. Wiec caly czas o niej pamietam :)
coś w tym musi być, bo mój facet jest spod bliźniąt

moje lenistwo mnie poraza. jak ja chce zaliczyc ta sesje, a co gorsza napisac prace (z badaniami) to nie wiem
o. edytowanie