Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1792 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Mam przekazac wszystkim, ktorzy maja problem z korzystaniem z forum na mobilej fotce, zeby wyczyscili dane ze swoich przegladarek.
U mnie podzialalo, przynajmniej dodawanie posta.
Numeracja stron i inne problemy maja byc naprawione w ciagu najblizszego dnia, dwoch.
if I licked it, it's mine
nie zaczela jeszcze dzialac, zalogowalam sie w desperacji i tesknocie za fotka na komputerze.

nie zwyklam narzekac z zalozonymi rekoma ;D
avatary to kwestia kosmetyczna, nie sadze by wyglad zmienili ;]
moj avatar Ci sie nie podoba?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ale do tej pory na kompie też kaszanka była, bo nie można było skakać po stronach ;D.
Kosmetyczna, ale poprawiłaby czytelność forum, bo póki co męczy mnie dłuższe pisanie tu ;d.
Podoba, szczególnie te dildo wystające z buzi myszki miki

Gówniane jest to, że każdy ma identyczną czcionkę, często nawet nie patrzyłam na avatar i wiedziałam kto pisze. Podpisy zlewają się z całością, więc swój usunęłam. Było to jedno z nielicznych forów o niebanalnym wyglądzie, teraz jest jednym z wielu beznadziejnych i nieczytelnych.
czyli jednak placze, zale i hejty na cos sie zdaly... czy moze sami na to wpadli? ;)
az musialam spojrzec

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
i tak mogę sobie zaraz załadować świętego mikołaja i co i co i co i co :D
edit- można edytować posty
faktycznie, stara fotka rozleniwila oko. Ja tego tak nie odczuwam, bo na innych forach jest podobnie i jakos mnie to tak nie boli.
na mobilnej tak, zwlaszcza ze sa tak samo wielkie jak pisany post - porazka.
ale na komputerze nie jest zle, sa na szarym tle delikatna czcionka - tu narzekac nie moge.