malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: UnclaimedPants: Jesli Ty tam jestes, to zadna elita ;) Wiesz co uważasz się za wielką Paniusię z Englanda, robisz z siebie wielką królową. Zejdź na ziemię, nie jesteś pępkiem świata.

Nie odpowiedzialas mi na ostatnie pytanie:
Kogo tu udajesz Adidasowa?

if I licked it, it's mine

UnclaimedPants
UnclaimedPants
  23 января 2013

Wlasnie sie dowiedzialam od jednego z FT/ FP, ze moj telefon jest zbyt dziadowski, by wersja mobilna na nim dzialala. Ze ma za mala rozdzielczosc, ekran...
Wiedzialam, ze fotka team to hejterzy Apple :ninja:

Sztajmex
Sztajmex
  23 января 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Wlasnie sie dowiedzialam od jednego z FT/ FP, ze moj telefon jest zbyt dziadowski, by wersja mobilna na nim dzialala. Ze ma za mala rozdzielczosc, ekran... Wiedzialam, ze fotka team to hejterzy Apple

Ahahahahahahah :rotfl:, bo to jest dostępne tylko na przenośne modele "Rubin" :rotfl: :
UnclaimedPants
UnclaimedPants
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: UnclaimedPants: Wlasnie sie dowiedzialam od jednego z FT/ FP, ze moj telefon jest zbyt dziadowski, by wersja mobilna na nim dzialala. Ze ma za mala rozdzielczosc, ekran... Wiedzialam, ze fotka team to hejterzy Apple Ahahahahahahah , bo to jest dostępne tylko na przenośne modele "Rubin" :

sie nie smiej, tylko powiedz jak wrzuciles ta fote???
bo chyba nie jest to zdjecie Twojego pokoju? :D

Paulinessa
Paulinessa
  23 января 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Adidasowa: Ściągam elitę na nowe forum: http://www.forumy.me/member.php?action=register&referrer=9 Klikajcie, rejestrujcie się:P Jesli Ty tam jestes, to zadna elita ;)

Czemu tak uszczypliwie?
UnclaimedPants
UnclaimedPants
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: UnclaimedPants: Adidasowa: Ściągam elitę na nowe forum: http://www.forumy.me/member.php?action=register&referrer=9 Klikajcie, rejestrujcie się:P Jesli Ty tam jestes, to zadna elita ;)Czemu tak uszczypliwie?

zaraz uszczypliwie. a nalezy do elity? albo inaczej, kto do niej nalezy? :Ziober2:

Sztajmex
Sztajmex
  23 января 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: sie nie smiej, tylko powiedz jak wrzuciles ta fote??? bo chyba nie jest to zdjecie Twojego pokoju? :D

Nie, no skąd ;D. Otwieram jakiś obrazek, klikam "prawym" ---> "kopiuj adres obrazka" ----> adres obrazka, czyli po prostu robię to ręcznie ;P.
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  23 января 2013

wyczuwam konflikt :D

Sztajmex
Sztajmex
  23 января 2013

Yh, miało być tak: "prawym" ---> "kopiuj adres obrazka" ----> [ img]adres obrazka[ /img].
Tylko znaczniki "img", bez spacji.

Earth
Earth
  23 января 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Wlasnie sie dowiedzialam od jednego z FT/ FP, ze moj telefon jest zbyt dziadowski, by wersja mobilna na nim dzialala. Ze ma za mala rozdzielczosc, ekran...

Wtf... :rotfl:
UnclaimedPants
UnclaimedPants
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Otwieram jakiś obrazek, klikam "prawym" ---> "kopiuj adres obrazka" ----> adres obrazka, czyli po prostu robię to ręcznie ;P.

dobra sprawdzam:

no to faktycznie, ulatwiaja czlowiekowi zycie ta nowa "funkcjonalnoscia"... Choc na pewno skonczy sie wstawianie obrazkow do trollowania. jak kto ma potrzebe wstawic jeden, dwa to raczej nie ucierpi na tym bardzo...

Konto usunięte
Konto usunięte: wyczuwam konflikt :D

mlode dupeczki nie wiedza jak sobie radzic z napieciem przedmiesiaczkowym i szukaja dziury w calym. nie wiesz o tym?
jakby forum razem z jego nowa odslona stalo sie NAGLE kulturalnym miejscem na pogawedke o ostatnich wystepach w filharmonii... :zabawa:

Earth
Earth: UnclaimedPants: Wlasnie sie dowiedzialam od jednego z FT/ FP, ze moj telefon jest zbyt dziadowski, by wersja mobilna na nim dzialala. Ze ma za mala rozdzielczosc, ekran... Wtf...

smieszy Cie to?
Uslyszalam, ze to, ze telefon wyszedl pare miesiecy temu nie ma wplywu na to, czy jest technologicznie rozwiniety...
Ale ponoc info o moim problebie zostalo przekazane dalej.
Teraz tylko czekam na niusy, ze fotke sponsoruje Samsung :D

Sztajmex
Sztajmex
  23 января 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: no to faktycznie, ulatwiaja czlowiekowi zycie ta nowa "funkcjonalnoscia"... Choc na pewno skonczy sie wstawianie obrazkow do trollowania. jak kto ma potrzebe wstawic jeden, dwa to raczej nie ucierpi na tym bardzo...

Ahahahah, to jotpega wybrałaś :rotfl:.
Tzn. ja nie jestem za tym, by wystarczyło wkleić tylko kod "direct link" i by obrazek się pojawiał. Pamiętasz czasy jak wstawiali 100linków do zdjęć i cała strona (albo kilka) w temacie była zasrana przez jakiegoś trola. Zresztą, wcześniej wstawiałem w taki sam sposób zdjęcia, bo to uniwersalny sposób na 99% polskich for, więc mi to nie przeszkadza zupełnie, a trol jak zechce to i tak sobie poradzi, więc co zrobią to jest mi to obojętne :).
Adidasowa
Adidasowa
  23 января 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Nie odpowiedzialas mi na ostatnie pytanie: Kogo tu udajesz Adidasowa?

Musiałam przegapić:)
Udaję spokojną, miłą i opanowaną osóbkę.
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 января 2013

Test test

agoosiaaa
agoosiaaa
  23 января 2013

No ja piernicze, na galaxy s2 dziala :zonk:

A na HTC ani mobilna ani normalna wersja foruma nie idzie ten. Nie da sie postowac :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.