Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1780 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Ta Szuja mnie na gg szantażuje, jak mnie zmusi - a wiem, że to czyta, to niestety wyjaśnię, mimowolnie

Co nie? Nie do życia człowiek, jak można fejsa nie mieć? ;D
I teraz wyobraź sobie dylemat, widzisz świetne buty na wystawie, ostatnią parę, i widzisz jak wchodzi do buciorka pająk! Bierzesz czy nie?

Konto usunięte: Ale to naprawdę bardzo miłe, nie mam z nim nic do czynienia, ale poważnie mi go szkoda, jest odrzucany przez wszystkich jak pies ;d.
Bo trochę źle do tego wszystkiego podchodzi, za bardzo ukazuje, że on sobie nie da w kaszę dmuchać, zamiast to po prostu olać ;d. Ale ogólnie to miły i dobry człek jest.:D
Konto usunięte: Ta Szuja mnie na gg szantażuje, jak mnie zmusi - a wiem, że to czyta, to niestety wyjaśnię, mimowolnie .
Z bólem serca, ale będę musiała zamienić się w słuch.
Nie masz fejsa, nie istniejesz!
Konto usunięte: I teraz wyobraź sobie dylemat, widzisz świetne buty na wystawie, ostatnią parę, i widzisz jak wchodzi do buciorka pająk! Bierzesz czy nie? .
Poprosiłabym rabat, ze względu na to, że buty są używane

Earth: Bo trochę źle do tego wszystkiego podchodzi, za bardzo ukazuje, że on sobie nie da w kaszę dmuchać, zamiast to po prostu olać ;d. Ale ogólnie to miły i dobry człek jest.:D
Wielu użytkowników nie odróżnia wirtualnego życia od realnego, to nie tylko jego problem, ale twa pomoc w niebie będzie na bank odnotowana ;d.
Jeszcze nie ten czas, już jest znośna, a nawet trochę miła ;D

Nie masz kompasu, nie masz kompasu!

Ahahahahahahah

Mówisz?!

Tak, zdecydowanie! Gdybyś miała, to ustalilibyśmy jakiś azymut w Wawie i bym przyjechał i odwiedził, a tak kiszka :C.
No pewnie, to gorsze niż buty po gruzińskim ciuchlandzie, 8 nóg, na raz!

Earth: Wiem, że nie tylko jego, samej mi się zdarzało dziwnie zachowywać ;)
Co do nieba, to nie moje klimaty, za zimno ;d
Jak większości ;-).
A nie wiem, nie byłem, jeszcze się nie zdecydowałem ;d.
znam bardzo dużo takich osób, ale najczęściej znaleźli dobrą pracę i zrezygnowali z kontynuacji np. po inżynierze/licencjacie. później ciężko jest wrócić, dlatego ja się zdecydowałam na skończenie w tym roku jednego kierunku. a z drugim mam plan wrócić normalnie w październiku, choć będzie ciężko.
Borze, jaki kwas.
Wygrałam w konkursie, w którym do wygrania były 3 nagrody (wygrywały 3 osoby)
Dwie bluzki jakiejś polskiej projektantki (cena 500 zł każda O_o) w rozm. M i białe kozaki Diesel 39/41. Ale niestety zgłosiłam się do wyboru jako ostatnia, zgadnijcie co mi zostało ?
Da się jakoś pofarbować skórę ??? Gdyby były czarne czy coś to może bym je nosiła :/