malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: klikasz w szczegoly :D

Na firefoxie ? :D

co się stało, że słynna przyjaźń z MiU padła ?
is it the end of love?

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 января 2013

Spis tematów | +Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy
Posty: 26641 szczegóły Poprzednia strona17701771177217731774177517761777

nie chce mi sie robic screena

NuTiiiiii
NuTiiiiii: co się stało, że słynna przyjaźń z MiU padła ? is it the end of love?

to nie przyjaźń tylko kółko wzajemnej masturbacji
razotka
razotka
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i teraz sobie myślę ile razy usłyszałą na tym samym forum, że jest najpiękniejsza na świecie.

a ona ma jeszcze konto tutaj?:>
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie przyjaźń tylko kółko wzajemnej masturbacji

Paulinessa taka nie jest

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Paulinessa
Paulinessa
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie przyjaźń tylko kółko wzajemnej masturbacji

wyjątkowo pozwolę sobie zbanować, bo nie wiem dlaczego i jakim prawem mnie teraz obrażasz.
WilczeLyko
WilczeLyko
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wyjątkowo pozwolę sobie zbanować, bo nie wiem dlaczego i jakim prawem mnie teraz obrażasz.

Wyjątkowo - moim zdaniem - nie wytrzymałaś, bo o ile trolling Szarego czasami może być męczący, o tyle nazwanie czyichś relacji (relacji, bo nazwana została relacja, nie osoba) kółkiem wzajemnej adoracji, masturbacji, czy jakkolwiek inaczej, w pejoratywny sposób określa zachowania, a nie ludzi. To trochę tak, jakbym napisał że Twoje zachowanie było głupie - bo nie wytrzymałaś psychicznie, a Ty dałabyś mi bana - bo oceniłem zachowanie, do czego naturalnie masz w tej chwili prawo :D. Ps. nie jestem niczyim adwokatem :).
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 января 2013

moderator może dać bana bez podania powodu/przyczyny :rotfl:

WilczeLyko
WilczeLyko
  17 января 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: moderator może dać bana bez podania powodu/przyczyny

Oczywiście, gdybyście mieli na sporcie dla Enkido za każdym razem pisać umotywowanie swojej decyzji, to byłoby to trochę, no, kłopotliwe :lol:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiście, gdybyście mieli na sporcie dla Enkido za każdym razem pisać umotywowanie swojej decyzji, to byłoby to trochę, no, kłopotliwe .

wcale nie, wystarczy napisać trollowanie :ziober2:

WilczeLyko
WilczeLyko
  17 января 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: wcale nie, wystarczy napisać trollowanie

W sumie, ja i tak się dziwię, że ta "andrzejkowa wróżba" jeszcze się nie spełniła :ziober2:. Często śledzę sport, bo lubię obczaić transfery itd. a jestem za leniwy by tego szukać, i kwiatki wyżej opisywanej osoby przechodzą ludzkie pojęcie :D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem za leniwy by tego szukać, i kwiatki wyżej opisywanej osoby przechodzą ludzkie pojęcie :D.

Haa no widzisz, za człowiekiem nie nadążysz :-P

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyjątkowo - moim zdaniem - nie wytrzymałaś, bo o ile trolling Szarego czasami może być męczący, o tyle nazwanie czyichś relacji (relacji, bo nazwana została relacja, nie osoba) kółkiem wzajemnej adoracji, masturbacji, czy jakkolwiek inaczej, w pejoratywny sposób określa zachowania, a nie ludzi. To trochę tak, jakbym napisał że Twoje zachowanie było głupie - bo nie wytrzymałaś psychicznie, a Ty dałabyś mi bana - bo oceniłem zachowanie, do czego naturalnie masz w tej chwili prawo :D. Ps. nie jestem niczyim adwokatem :).

spokojnie,napisałem skargę do FT xD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 января 2013

Cześć wszystkim

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: spokojnie,napisałem skargę do FT xD

Pokaż co napisałeś :D

WilczeLyko
WilczeLyko
  17 января 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Haa no widzisz, za człowiekiem nie nadążysz :-P

Za nim na bank, ale ja bym nie miał serca, tam go nikt nie lubi, przecież to straszne :C.
Konto usunięte
Konto usunięte: spokojnie,napisałem skargę do FT xD

:rotfl:, nie mów, że skarżysz każdego bana, bo jak tak to wiadomo czemu fotka czasami muli ;d.
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć wszystkim

Cześć Ania ;*.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.