malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 января 2013

@mirra

Ja mam zboczenie do czytania małych druczkow. Wszystkiego, widzę litery i je mimowolnie czytam.

Brak czytania ze zrozumieniem i lenistwo do małego druczku nie jest jedynie domeną młodzieży ;)
Ba! Jest domeną większości, nie nazywalabym wiec ich wszystkich debilami :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  16 января 2013

@styka
I dobrze ze nie łatwo je załatwić. Tego nie bierze sie jak aspiryne, moze mieć długotrwałe efekty uboczne.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  16 января 2013
massacre
massacre: I dobrze ze nie łatwo je załatwić. Tego nie bierze sie jak aspiryne, moze mieć długotrwałe efekty uboczne.

No ja wiem własnie. Dlatego napisałam adidasowej, że są nielegalne. Wątpie by ktokolwiek w miarę rozgarnięty sięgał po takie rzeczy.
massacre
massacre
  16 января 2013

Przesadzasz :)
Rozgaenieci ludzie tez sięgają po tego typu rzeczy, jeśli lekarz zaleci. W końcu to nie aspiryna, ale i nie heroina :rotfl:

Adidasowa
Adidasowa
  16 января 2013
styka51
styka51: Nie ma środków wczesnoporonnych dostępnych legalnie

nawet nie wiem, nigdy bym się o to nie starała:ninja:

massacre
massacre: Nawet elektroniczne testy mają końcówkę, na którą mozna bezpośrednio oddać mocz. Ja używam plastikowych kubeczków do wody, ostatnio nawet nie zauważyłam, ze w jednym opakowaniu był dołączony pojemnik. Ale do sedna, w uj ludzi nie czyta instrukcji obsługi, ignoruje mały druczek. Czy oni wszyscy są debilami?

Właśnie "koncówkę:, a nie środek, na którym pokazuje się wynik testu:mrgreen: ja zauważyłam, że są pojemniczki dolączane:woot:
Tak, są debilami:and:

Konto usunięte
Konto usunięte: kłania się czytanie ze zrozumieniem wśród dzisiejszej młodzieży, ewentualnie lenistwo w stosunku do czytania ulotek

To samo jej powiedziałam: "a czytałaś instrukcję obsługi?" a ona "a była?" :rotfl: nie no, xD
mirra20
mirra20
  16 января 2013
massacre
massacre: Ja mam zboczenie do czytania małych druczkow. Wszystkiego, widzę litery i je mimowolnie czytam. Brak czytania ze zrozumieniem i lenistwo do małego druczku nie jest jedynie domeną młodzieży ;) Ba! Jest domeną większości, nie nazywalabym wiec ich wszystkich debilami

moją pasją jest czytanie składów na produktach, które kupuję:D
massacre
massacre
  16 января 2013

@mirra
Mam tak samo ;D
J sie ode mnie zaraził i też zaczął - ostatnio nawet mi dobre tampony kupił :ziober2:

@adidasowa
Nie wiem czy by Ci było miło, gdybym ja nagle stwierdziła, ze ludzie którzy dwa razy z rzędu oblewają prawko są debilami? ;)
Nie patrz na ludzi z góry, jeśli Tobie samej wiele brakuje do intelektualnego geniuszu ;)

Adidasowa
Adidasowa
  16 января 2013
massacre
massacre: Nie wiem czy by Ci było miło, gdybym ja nagle stwierdziła, ze ludzie którzy dwa razy z rzędu oblewają prawko są debilami? ;) Nie patrz na ludzi z góry, jeśli Tobie samej wiele brakuje do intelektualnego geniuszu ;)

Mówię o tych, którzy nie czytają małego druczku. Na jakiś umowach też się czyta wszystko, bo potem płacz, że coś gdzieś było napisane ciurkiem, a się nie przeczytało i trzeba płacić np. 2 x więcej niż było mówione. Dla mnie tacy ludzie byli, są i będą debilami. Za głupotę się płaci.
A co do prawka - no cóż, możesz mnie mieć za debilkę, jakoś opinią ludzi z neta, niezbyt mnie rusza;) Tym bardziej, że w necie każdy próbuje udawać kogoś kim nie jest;]
massacre
massacre
  16 января 2013

P.S. Nasi znajomi, koledzy, koleżanki, partnerzy, ludzie, którymi otaczamy sie z wyboru świadczą o nas samych. Mówienie o tych ludziach, że są tępi, głupi, są idiotami czy debilami nie świadczy tyle o nich co o osobach, z których ust tego typu słowa wychodzą -,-

styka51
styka51
  16 января 2013
massacre
massacre: Przesadzasz :) Rozgaenieci ludzie tez sięgają po tego typu rzeczy, jeśli lekarz zaleci. W końcu to nie aspiryna, ale i nie heroina

Ja jestem tego zdania, że jeśli nie ma konkretnych powodów, to się po takie środki nie sięga i tyle.
massacre
massacre
  16 января 2013

@Adidasowa

Kogo tutaj udajesz?

massacre
massacre
  16 января 2013

@styka

No i racja. Nigdy bym tego nie wzięła.

mirra20
mirra20
  16 января 2013
massacre
massacre: Mam tak samo ;D J sie ode mnie zaraził i też zaczął - ostatnio nawet mi dobre tampony kupił

wow to jak na faceta niebywały sukces, chociaż mój były jak go poprosiłam na wpół nieprzytomna po omdleniu, żeby mi kupił to tak się przejął, że też dziwo potrafił kupić dobre:D
madzia2143
madzia2143
  16 января 2013

wow po 100 latach odzyskałam internet ;o

mmaryja
mmaryja
  16 января 2013

madzia2143 wlsnie się zastanawialam gdzie się podziewasz!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.