Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1773 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@mirra
Ja mam zboczenie do czytania małych druczkow. Wszystkiego, widzę litery i je mimowolnie czytam.
Brak czytania ze zrozumieniem i lenistwo do małego druczku nie jest jedynie domeną młodzieży ;)
Ba! Jest domeną większości, nie nazywalabym wiec ich wszystkich debilami
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@styka
I dobrze ze nie łatwo je załatwić. Tego nie bierze sie jak aspiryne, moze mieć długotrwałe efekty uboczne.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Przesadzasz :)
Rozgaenieci ludzie tez sięgają po tego typu rzeczy, jeśli lekarz zaleci. W końcu to nie aspiryna, ale i nie heroina
nawet nie wiem, nigdy bym się o to nie starała

Właśnie "koncówkę:, a nie środek, na którym pokazuje się wynik testu

Tak, są debilami

To samo jej powiedziałam: "a czytałaś instrukcję obsługi?" a ona "a była?"

moją pasją jest czytanie składów na produktach, które kupuję:D
@mirra
Mam tak samo ;D
J sie ode mnie zaraził i też zaczął - ostatnio nawet mi dobre tampony kupił
@adidasowa
Nie wiem czy by Ci było miło, gdybym ja nagle stwierdziła, ze ludzie którzy dwa razy z rzędu oblewają prawko są debilami? ;)
Nie patrz na ludzi z góry, jeśli Tobie samej wiele brakuje do intelektualnego geniuszu ;)
Mówię o tych, którzy nie czytają małego druczku. Na jakiś umowach też się czyta wszystko, bo potem płacz, że coś gdzieś było napisane ciurkiem, a się nie przeczytało i trzeba płacić np. 2 x więcej niż było mówione. Dla mnie tacy ludzie byli, są i będą debilami. Za głupotę się płaci.
A co do prawka - no cóż, możesz mnie mieć za debilkę, jakoś opinią ludzi z neta, niezbyt mnie rusza;) Tym bardziej, że w necie każdy próbuje udawać kogoś kim nie jest;]
P.S. Nasi znajomi, koledzy, koleżanki, partnerzy, ludzie, którymi otaczamy sie z wyboru świadczą o nas samych. Mówienie o tych ludziach, że są tępi, głupi, są idiotami czy debilami nie świadczy tyle o nich co o osobach, z których ust tego typu słowa wychodzą -,-
@Adidasowa
Kogo tutaj udajesz?
@styka
No i racja. Nigdy bym tego nie wzięła.