Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1769 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
O losie jaka bidaaa...
To ja Wam powiem, że był u mnie kuzyn, z 5miescięczą córką i się zakochałam w niej
No masakra, przestój na forum jakby wszyscy się uczyli do sesji

Wołaj Maniucha i róbcie

Ja mam w tym roku tylko dwa egzaminy

Jeszcze trochę... z 2 lata minimum

No właśnie teraz się dziki okres zacznie, no i mój ostatni semestr gry na instrumencie, w końcu kurde, bo już mi uszami ta gra wychodziła ...
ja byłam u koleżanki ostatnio w szpitalu, urodziła 10 dni po terminie chłopca, a mieli być z Mikołajem z jednego rocznika;-) rany wzruszyłam się jak nie wiem, człowiek nawet sobie nie zdaje sprawy, jak dzieci szybko rosną, nie mogłam uwierzyć, że Miki też był taka kruszyna:-) z jednej strony trochę mi szkoda że nie jest już taki maleńki, a z drugiej jest za to coraz bardziej towarzyski:-)
Podobno branie pigułek zwiększa prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej, ale nie wiem czy to prawda.
Są i plusy i minusy, więcej miłości ale i obowiązków, zmęczenia... Jak na pierwszą ciążę to dość trudne, tak myślę. Jeśli ma się jakieś doświadczenie to zapewne łatwiej "ogarnąć" dwójkę naraz.
też nie wiem, jakbym się miała ogarnąć z bliźniakami. ale podobno taniej odchować bliźniaki niż dzieci nawet rok po roku;-)
podobno, ale coś może w tym być. dwóch kumpli mojego męża właśnie wyczekuje bliźniaków, więc coś jest na rzeczy.
ja na razie przeszukuję imiona i próbuję znaleźć wózek odpowiadający moim wymaganiom i albo kosztuje milion albo czegoś mu brakuje
zdarzyło się w moim życiu, że płakałam ze szczęścia, a to uczucie - noszenia pod sercem drugiego, bijącego serca jest wielokrotnie lepsze i czuję nieopanowane i nieskończone szczęście każdego dnia którego się budzę z tym stworzonkiem w swoim ciele
chyba nie da się tego opisać, przynajmniej ja nie umiem
1. Bliźniaki to pikuś... do ich wieku nastoletniego. Małe dziecko mały problem, duże dziecko... :)
Kwestia wprawy, od wczesnych nastoletnich lat pomagałam mamie przy bliźniakach, jak sie doczekałam swojego, to... nie było co robić
2. Teoria o zwiększonym ryzyku ciąży mnogiej po spożywaniu doustnych pigułek antykoncepcyjnych została oparta na badaniach opublikowanych na rządowych stronach, wiec jest prawdziwa... z tym, że kobiety badane brały pigułki przez dekadę, nie krócej i zaszły w ciążę w pierwszym roku po ich odstawieniu.
3. @kedi trzeba przeżyć, bo tego typu uczuć, które towarzyszą w ciąży, nie da sie do niczego porównać :)
Poza tym, że w 8 miesiącu chcesz, żeby sie juz z Ciebie w końcu wyprowadziło ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail