Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1774 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
jak mnie nie było to w sumie ciągle pracowałam. Mam głupie zmiany, zazwyczaj na 14.30 do 21.30 więc w sumie rano wstaję, ogarniam chatę, zjem obiad i idę do roboty a jak z niej wracam to idę sie wykąpać i spać.
Powiedz jak się czujesz? który to już miesiąc? straciłam rachubę.
iść po nutellę, czy nie iść...
cola dobrze wchodzi przesączona przez chleb :]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
a nie to spirytus
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
@Adidasowa
Napisałaś, że KAŻDY tutaj próbuje udawać kogoś innego. Każdy, wiec i Ty.
Ponawiam wiec pytanie:
Kogo Ty tutaj udajesz lub próbujesz udawać?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
w poniedzialek minie rok, jak ja zrobilam test ciazowy ;) mial wykluczyc ciaze, a nie ja potwierdzic ;P... bo i brzuch mnie bolal, i cycki, a okresu niet. no i mialam spokoj na kolejnych 9 mscy ;)
a kiedy wracasz na studia? bo jesteś na dziekance? czy coś źle pamiętam?
17 tydzień, więc już prawie półmetek. a czuje się bardzo dobrze, wyniki też mam wzorowe, brzdąc też się dobrze rozwija więc wszyscy jesteśmy szczęśliwi:)
widziałyście gdzieś jakiś idealny, po prostu INNY niż wszystkie a zarazem bardzo delikatny wzorek na paznokciach żelowych albo akryl? bo ja już przeszukałam chyba całe google i nic nie zwróciło mojej uwagi