Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1775 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: czuję, ale bardzo delikatnie więc czasami nawet nie potrafię określić czy to na pewno młody/a. na pewno lubi rano sobie pobuszować bo jak się budzę ok 4-5 to właśnie wtedy czuję najlepiej, a mój mąż przeżywa, że go nie budzę jak czuje
ja poczulam dopiero w 20tym tygodniu, ale mialam lozysko na przedniej scianie. no i wczesneij nie bylam na bank pewna, bo mozna ruchy mylic z bulgotaniem jelit ;) jeszcze zobaczysz, da Ci popalic:) Miki w nocy szczegolnie nie buszowal, jesli sie obudzilam i czulam, to delikatnie sie ruszal, spac dawal:)
http://www.bobasfashion.blogspot.com/
Jak nie lubię dzieci tak ten dzieciak jest świetny ! No i świetnie ubrany.
Jak nie lubię dzieci tak ten dzieciak jest świetny ! No i świetnie ubrany.
są programy które wyśledzają zdjęcia w internecie i już koleś myślał, że sie wystrasze, że jak mi powie imie i nazwisko jakie mam na facebooku i, że niby mam IP takie samo
NickPosty massacre26449.93%styka5122008.26%SoDope14575.47%Babsy12994.88%Bayje11784.43%AvantQueTuDis11204.21%ThatsMyName1811154.19%Prinz10854.08%
ale nabijacie
Dla mnie wygryw, patrząc na to, że przez ostatni miesiąc nie logowałam sie na fotce z komputera i postuje zazwyczaj "w biegu"
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
w październiku wracam. dobrze pamiętasz :)
Konto usunięte: 17 tydzień, więc już prawie półmetek. a czuje się bardzo dobrze, wyniki też mam wzorowe, brzdąc też się dobrze rozwija więc wszyscy jesteśmy szczęśliwi:)
bardzo się cieszę, oby tak dalej :)