malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  16 января 2013
Babsy
Babsy: o raju, to juz :) czujesz juz ruchy?

czuję, ale bardzo delikatnie więc czasami nawet nie potrafię określić czy to na pewno młody/a. na pewno lubi rano sobie pobuszować bo jak się budzę ok 4-5 to właśnie wtedy czuję najlepiej, a mój mąż przeżywa, że go nie budzę jak czuje:and:
Babsy
Babsy
  16 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czuję, ale bardzo delikatnie więc czasami nawet nie potrafię określić czy to na pewno młody/a. na pewno lubi rano sobie pobuszować bo jak się budzę ok 4-5 to właśnie wtedy czuję najlepiej, a mój mąż przeżywa, że go nie budzę jak czuje

ja poczulam dopiero w 20tym tygodniu, ale mialam lozysko na przedniej scianie. no i wczesneij nie bylam na bank pewna, bo mozna ruchy mylic z bulgotaniem jelit ;) jeszcze zobaczysz, da Ci popalic:) Miki w nocy szczegolnie nie buszowal, jesli sie obudzilam i czulam, to delikatnie sie ruszal, spac dawal:)
mmaryja
mmaryja
  16 января 2013
Babsy
Babsy: no i wczesneij nie bylam na bank pewna, bo mozna ruchy mylic z bulgotaniem jelit

no właśnie, dlatego jeszcze się nie ekscytuję zbyt mocno:)
na razie szukam wózka i już zwątpiłam, że kupię taki który się sprawdzi i będzie w rozsądnej cenie
pijana
pijana
  17 января 2013
http://www.bobasfashion.blogspot.com/

Jak nie lubię dzieci tak ten dzieciak jest świetny ! No i świetnie ubrany.
Babsy
Babsy
  17 января 2013

widziałam ten błog:-) mega jest:-)

Bayje
Bayje
  17 января 2013

ha ha ha ha pizgnę ....

Bayje
Bayje
  17 января 2013

są programy które wyśledzają zdjęcia w internecie i już koleś myślał, że sie wystrasze, że jak mi powie imie i nazwisko jakie mam na facebooku i, że niby mam IP takie samo

Bayje
Bayje
  17 января 2013

ale chyba on się wystraszył bo mnie dodał do CL :(

Babsy
Babsy
  17 января 2013

w google można szukać po zdjęciu:-) ją swoje stare zdjęcia znalazłam na jakimś randkowym portalu:-$

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 января 2013

NickPosty massacre26449.93%styka5122008.26%SoDope14575.47%Babsy12994.88%Bayje11784.43%AvantQueTuDis11204.21%ThatsMyName1811154.19%Prinz10854.08%

ale nabijacie

styka51
styka51
  17 января 2013

Znowu na drugim miejscu. Nołlajf ze mnie :and:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 января 2013

Dla mnie wygryw, patrząc na to, że przez ostatni miesiąc nie logowałam sie na fotce z komputera i postuje zazwyczaj "w biegu" :mrgreen:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a kiedy wracasz na studia? bo jesteś na dziekance? czy coś źle pamiętam?

w październiku wracam. dobrze pamiętasz :)
Konto usunięte
Konto usunięte: 17 tydzień, więc już prawie półmetek. a czuje się bardzo dobrze, wyniki też mam wzorowe, brzdąc też się dobrze rozwija więc wszyscy jesteśmy szczęśliwi:)

bardzo się cieszę, oby tak dalej :)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 января 2013

skąd chłopaczek bierze te statystyki ?

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

madzia2143
madzia2143
  17 января 2013

w ogóle przytyłam :ziober2: ale tak rozepchałam żołądek że ciągle głodna jestem ;o z 38kg do 55kg doszłam w 2 miesiące. W końcu wyglądam jak człowiek. : ) ludzie mnie nie poznają, i zdarza się że pytają czy ja to ja ;o

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.