malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
adra1992
adra1992
  13 августа 2011
massacre
massacre: ponad rok temu tez tak mialam, potem chcieli gazete i jeszcze w tle fotke wlaczona

Na tym samym koncie? Powinni ''zachaczyc;; zes sprawdzona.
Do mnie tez sie doczepili. Sama kartke z loginem i data im zapodalam.

Musze sie Wam wyzalic :smutny:
Nie mam prysznica :crylol:
Od 3 dni tata ostro zmienia kafelki i cos tam przerabia - nie ma sie jak wykapac (nie ma w ogole prysznica. Tylko dziura po nim). Wczoraj pod nieobecnosc naszego lokatora ktory jest rowniez przyjacielem taty (i ma tualete u siebie w pokoju) poszlam do Niego sie wykapac (dal nam zgode na korzystanie). Prawie nos zlamalam sluchawka z biczem wodnym i co chwile sie strachalam czy nie wrocil i mnie wlasnie nie podglada :D -.-
Dzis ma wolne i pewnie jak zwykle caly dzien spedzi u siebie w pokoju. Myje sie chusteczkami nawilzonymi :crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pytanie. Czy któraś może orientuje się co to za persona na tym zdjęciu?Innego zdjęcia nie mam. Widziałam już ją kiedyś gdzieś, ale wyleciało mi z głowy jak się nazywała. Kojarzycie?

A propos, teraz mi się przypomniało, że gdzieś ja widziałam i musiałam odkopać Twój post :-)

http://yanakalina.com/photo/inspiration/fotosessija_4/26/9-0-464
SchwarzeFlamme
SchwarzeFlamme
  13 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wkuwiaj mnie

BTW, wracaj do PL, mamy 5 wolnych miejsc!
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: BTW, wracaj do PL, mamy 5 wolnych miejsc!

Za pozno. Juz zapuscilam korzenie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 августа 2011

O rany :zakochany:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 августа 2011
Przepraszam, dlaczego Panna Agnieszka niektorym osobom klamie, ze ma moje jedno konto na CL skoro dodala moje oba?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 августа 2011
http://moda.allegro.pl/meliski-gumowe-balerinki-serce-nude-bez-36-37-i1746103455.html

że też kupują to.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 августа 2011
http://moda.allegro.pl/meliski-gumowe-balerinki-serce-nude-bez-36-37-i1746103455.html

że też kupują to.
kozaczektypuje
kozaczektypuje
  14 августа 2011

Ale tandeta.czy polki maja choc troche gustu?

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  14 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że też kupują to.

straszne sa.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 августа 2011
Prinz
Prinz: straszne sa.

wyobrażasz sobie coś takiego na nogach w lato? koszmar.
sylwik
sylwik
  14 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wyobrażasz sobie coś takiego na nogach w lato? koszmar.

ja mam gumowe baleriny. takie za jakies 30zl. i nie ma takiej znow tragedii:)
kupilam je zeby jezdzily w aucie i zeby zmieniac na nie do prowadzenia jak jestem w szpilkach. ale okazalo sie ze mozna w nich normalnie, nawet latem chodzic, o ile nie ma powyzej 30 stopni:)
chociaz takie paskudne jak te z linku to nie sa:ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  14 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wyobrażasz sobie coś takiego na nogach w lato? koszmar.

ogolnie ten typ ´gumowy' podobno fajny jest, mmaryjka chyba ma i mowila ze dobrze sie nosi.
ale te z allegro co pokazalas to podroby, poza tym design jest okropny, a material uzyty spowoduje, ze stopa bedzie miala saune :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam gumowe baleriny. takie za jakies 30zl. i nie ma takiej znow tragedii:) kupilam je zeby jezdzily w aucie i zeby zmieniac na nie do prowadzenia jak jestem w szpilkach. ale okazalo sie ze mozna w nich normalnie, nawet latem chodzic, o ile nie ma powyzej 30 stopni:) chociaz takie paskudne jak te z linku to nie sa

mi się kojarzą z takimi gumowymi sandałkami dla dzieci z lat 80tych, które stopy odparzały :ninja:

Prinz
Prinz: ogolnie ten typ ´gumowy' podobno fajny jest, mmaryjka chyba ma i mowila ze dobrze sie nosi. ale te z allegro co pokazalas to podroby, poza tym design jest okropny, a material uzyty spowoduje, ze stopa bedzie miala saune :D

Tak, mmaryjka pisała, że ma i że są wygodne i nic dziwnego nie czynią stopą ;) Chociaż ja osobiście nie przekonałabym się i tak.

Ale patrząc właśnie na te konkretne z allegro... aż ciarki przechodzą :D
Paulinessa
Paulinessa
  14 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, mmaryjka pisała, że ma i że są wygodne i nic dziwnego nie czynią stopą ;) Chociaż ja osobiście nie przekonałabym się i tak. Ale patrząc właśnie na te konkretne z allegro... aż ciarki przechodzą :D

Z tym, że mmaryjka ma oryginały :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.