malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez ;d juz bym sie ubrala i tak chodziła :D:D:D

Zawsze tak jest, jak się kupi coś, co nam się cholernie podoba. Nie mówiąc już o kreacji ślubnej. Szkoda, że to na jeden raz :) Chociaż swojego czasu oglądałam program, nie pamiętam na którym kanale, o balu bodajże, na którym wszystkie kobiety były poubierane w swoje suknie ślubne.
TheWitch
TheWitch
  16 августа 2011
massacre
massacre: ktora ledwo gimnazjum skonczyla a juz z brzuchem chodzila,

hmm, w wieku osiemnastu lat sie gimnazjum chodzi :zabawa:
przypomnij nam jeszcze raz jaka szkole skonczylas, bo chyba robilas ja dopiero po splodzeniu potomka :zabawa:
TheWitch
TheWitch
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: lat sie gimnazjum

*do gimnazjum oczywiscie :D

z powodu mego karygodnego bledu ide sie wybiczowac :bye:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm, w wieku osiemnastu lat sie gimnazjum chodzi

podobno masz 22 lata, wiec mialas ok 17 jak zaszlas, czyli LEDWO skonczylas (ma sie 16 rocznikowo), a Asia nie pisala ze ledwo zaczelas gimnazjum tylko LEDWIE SKONCZYLAS wiec w tym wypadku nawet 18 to jest ledwo skonczone gimnazjum, ledwie zaczelas zycie (imprezy zabawy jak kazdy 18sto latek itp) juz je przegralas bo wpakowalas sie w pieluchy, pewnie to miala na mysli ;-)
nie wiem jak to bardziej wyjasnic ;] btw sama ostatnio pisalas ze w wieku 17 lat zakonczylas swoja edukacje wiec wszyscy wiedza z jakiego powodu :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 августа 2011

Moje dziecko ma 2.5 roku, brechtam z ciebie :crylol:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 августа 2011

o, wiem, to bylo napisane w sensie: dopiero co gimnazjum skonczyla a juz z brzuchem chodzila
a nie ledwo skonczyla bo miala brzuch. czy jak sobie to tam rozumujesz. ;d

:zonk:
ufff..

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moje dziecko ma 2.5 roku, brechtam z ciebie

to w takim razie kity cisniesz :ninja: i sama sie gubisz w tym co piszesz
Paulinessa
Paulinessa
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to w takim razie kity cisniesz i sama sie gubisz w tym co piszesz

Nie pozwalaj sobie w tej chwili. Co do wieku dziecka nigdy nie kłamała, a znam sięz nią już długo.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie pozwalaj sobie w tej chwili. Co do wieku dziecka nigdy nie kłamała, a znam sięz nią już długo.

tak ale wychodzi na to ze jestem starsza a kiedys pisala cos do mnie w kontekscie ze jestem za mloda do niej zeby pyskowac czy gówniara cos takiego :ziober2: nie pisze ze doslownie tak ale w takim kontekscie to bylo, czyli musialaby miec co najmniej 22 lata aby moc tak napisac :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  16 августа 2011

I moim skromnym zdaniem, życie nie jest zmarnowane, bo się w wieku 18lat nie imprezuje nieustannie.

TheWitch
TheWitch
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak ale wychodzi na to ze jestem starsza

nie wychodzi :) jestes ode mnie mlodsza :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I moim skromnym zdaniem, życie nie jest zmarnowane, bo się w wieku 18lat nie imprezuje nieustannie.

ale nikt nie pisal o zmarnowanym zyciu, dziecko nie marnuje zycia ;-) ale gdyby tak kazdy w wieku 18 lat chcial pchac wozek to wiesz... nie znam kogos kto w wieku 17/18 lat decyduje sie na dziecko swiadomie, 99% to wpadki z wlasnej glupoty i niewiedzy. Ja wczesnie zaczelam wspolzycie i z dzieckiem jeszcze chce poczekac. ;-) mam wystarczajaca wiedze aby sie uchronic przed ciaza. :-)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wychodzi :) jestes ode mnie mlodsza :)

:lol:
z Twoich niedomowien juz nic niewiadomo, pisalas ze edukacje zakonczylas w wieku 17 lat, teraz piszesz ze zaszlas jak mialas 18, podaj jaki jestes rocznik to moze wtedy sie dowiem czy jestem czy nie
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 августа 2011

jak to wizualnie / kolorystycznie się prezentuje?

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 августа 2011

a zreszta nie podawaj bo nie obchodzi mnie to w sumie :ninja:
po prostu mam dosyc czytania jak ktos co chwile pisze cos innego i wypisuje fakty niezgadzajace sie z prawda, nie bedzie mnie pouczac jakas kura domowa ktora nie ma szkoly i ciagnie kase od faceta a sie panoszy, ze jestem fryzjerem wiec jestem gorsza :fakju:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.