Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ale ogladalam prognoze dlugoterminowa to ostatni tydzien sierpnia ma byc bardzo cieplo i slonecznie, wiec moze jednak nie bedzie 3 padac? 

bo razem z mojej geby jemy 
) zawsze wieczorem jak slyszala ze sie klade na lozku, przychodzila i dawala mi buzi. Podchodzila i noskiem z buzia w moje usta 
) tomnie cycal. Tak jak matczyny cycek sie ciagnie tak mnie na szyji, rekach, brzuchu cycal.... Mialam pelno malinek na szyji
I mruczal wtedy
I pamietam jak byl pierwsze dni u nas i kotki ani pies nie bardzo go polubily, wiec musialam go wziasc ze soba do ciotki - przeszlam pol zakopanego z nim na rekach, on przyssany do szyji a potem u ciotki zasnal na szklance
oparl sie lapkami o kant szklanki i zasnal
(a byl ciut mniejszy niz szklanka-pokal) 

ponioslo cie chyba z ta pseudoanaliza i jak zwykle najlatwiej wyciagnietymi wnioskami hurtowo powtarzanymi przez tepe masy - "bo jak ktos zwraca uwage to musi sie automatycznie dowartosciowac". Kazdemu moglabys to napisac panno tak zwana obiektywna zaczynajac od tej dziewczyny, ktora ledwo gimnazjum skonczyla a juz z brzuchem chodzila, ktora swoje zmarnowane zycie podbudowuje sobie na arenie publicznej wysmiewaniem czyjegos zawodu. (zapisz sobie dziecino to jako jeden z przykladow twojej subiektywnosci, odszczekam, jak napiszesz jej to samo co mi - ze sie dowartosciowuje na forumie
)