Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

) powiedzialam, zeby nie dawal a on ze to tylko miesko dla pieska bla bla, powiedzialam, ze sobie nie zycze i zebys se sam to miesko wpapusial. 

wszystko przez okno wyrzucali potem mi koty po domu rzygaly a z psa przed dom nie mozna bylo puscic.
Tyle, ze Dzunia byla na smyczy, a ich pies nie, a na dodatek skakal do mojej. Glupie te ludzie, w ogole wiele akcji z nimi bylo, policja zna juz nasz dom jak wlasny :D Raz sie ów menelka KAPCIAMI napier...bila z moja mama :D

cos takiego.
Co taki splochany wrocil, moj go odzyskal, skulony w krzakach siedzial, wystraszony, nas sie bal!!! Do nas w ogole nie chcial przyjsc, normalnie czolgal sie do miski, wyrywalismy mu pol nocy jakies chwasty z siersci, oko polzamkniete, na poczatku myslalam, ze oka nie mial. Bankowo z buta dostal od jakis debili. Moj facet mezny jest, przeprowadzil sledztwo i sie okazalo, ze sasiadow pare domkow dalej mamy takich genialnych 

Z reszta musi walczyc o swoja miske, bo jak ona nie zje to sie koty tym zajma
W mojej rodzinie to juz chyba tradycja bycie tluscioszkiem - nie ma wyjatku dla zwierzat :D
) Nie da rady zjesc orzeszków, ciastek, czipsów, krakersów i tym podobnych rzeczy bez niej. Wskakuje (mozna zzucac do usranej smierci) prosi tak slodziutko lapka (macha) jak sie nie zlamiesz to ta lapka po ustach Ci majta dopoki nie otworzysz buzi a ona ukradnie Ci z geby :D Czesto spozywamy posilki razem
Jest zbyt slodka zeby odmówic
Mialy domek w peknietym chlebaku - caly oblozony papierem sniadaniowym, kamyczki, twarka, troche wody i ogolnie niezly klimat. (srajtuchy wyzarly polowe papieru i sraly namietnie) Wzbudzily tez zainteresowanie wsrod moich muszkieterków (kotow) szczegolnie najmlodszego kociaka, rozbrykanego. Skubaniec pod moja nieobecnosc otworzyl dzwi od pokoju (na klamke)! zrzucil chlebak i zabawial sie slimakami. Przyszlam i widzialam tylko jak Danon (ów kot) próbuje cos wykopac spod szafy - mojego slimaczka
Musialam je spowrotem oddac naturze :D