Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
10 февраля 2012
Babsy: a ja chce zime bez mrozu i sniegu:D
Konto usunięte: A ja chcę już wiosnę,o.
Was i mnie sie nikt nie poslucha... moj mlody wczoraj po poludniu powiedzial, ze chcialby miec snieg... wieczorem zaczal padac :-O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
SoDope
10 февраля 2012
Konto usunięte: w dupie mam taką pogodę. zima bez śniegu jadę w góry i mam nadzieję, że będzie grubo.
po proszę w takim razie kartkę .. pamiątkową ..
właśnie zapomniałam adresy od Was pozabierać na kartki walętyłkowe :(
styka51
10 февраля 2012
Konto usunięte: A ja chcę już wiosnę,o.
Podbijam...
Taką wiosnę
ChuckNorris1991
10 февраля 2012
massacre: Was i mnie sie nikt nie poslucha... moj mlody wczoraj po poludniu powiedzial, ze chcialby miec snieg... wieczorem zaczal padac :-O
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
10 февраля 2012
Konto usunięte: Może jakim jasnowidzem zostanie.
Nie. Raczej rozpuszczonym samcem, bo mu sie wszystkie zachcianki spelniaja
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mmaryjka
10 февраля 2012
massacre: w dupie mam taka pogode, zima ze sniegiem
no tak to raczej na nartach się nie pojeździ.
Konto usunięte: po proszę w takim razie kartkę .. pamiątkową ..
zrobię zdjęcie, jeśli warunki pozwolą bo wg pogody ma być -18
swoją drogą ceny skipassów w polsce są śmieszne. 2 dni 200zł, w niemczech 2 dni za 72 euro, na lodowcu.
madzia2143
11 февраля 2012
kurde zima jest moją ulubioną porą roku, ale te mrozy to już przegięcie nawet na spacer nie można dłuższy wyjść bo człowiek zamarza
Reputacja: -13 |
BluzgometrTM: 4
Sylvinka
11 февраля 2012
styka51: Od wtorku smarowałam tym a od wczoraj mam strupek tylko Mocno wysusza.
Kurczę, naprawdę szybko! Mi dziś mama pokazała, że mi się chyba robi no i proszę, powiększa się z godziny na godzinę a chciałam dziś tak ładnie wyglądać .
Ja używam tribiotyku, niby dobry ale strup robi się dopiero po tygodniu. Chyba się przejdę do apteki.