Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
9 февраля 2012
Konto usunięte: No ale wiesz stary człowiek też może:D
ale potrzebuje dluzszych przerw
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Slayer
10 февраля 2012
Konto usunięte: światowy dzień, no właśnie czego ?
Seksu analnego . Tak ! Że też nikt nie wpadł na ten pomysł ...
ChuckNorris1991
10 февраля 2012
Konto usunięte: pewnie i jest światowy dzień macania po jajkach ....
A teraz wyobraź sobie jak jedziesz komunikacją miejską, a tam sami mężczyźni,którzy świętują :)
SoDope
10 февраля 2012
Konto usunięte: SoDope:pewnie i jest światowy dzień macania po jajkach ....
A teraz wyobraź sobie jak jedziesz komunikacją miejską, a tam sami mężczyźni,którzy świętują :)
massacre
10 февраля 2012
Wczoraj znowu zaczal u mnie padac snieg! Kosmos, co sie z Ta pogoda dzieje.. Musialam dzisiaj rano po dachu chodzic zeby sciagac snieg z anteny bo tv nie miala sygnalu
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
styka51
10 февраля 2012
massacre: Musialam dzisiaj rano po dachu chodzic zeby sciagac snieg z anteny bo tv nie miala sygnalu
Hahahahaha
U mnie wczoraj troszeczkę popadało, ale szału nie ma. Tylko ten mróz...
massacre
10 февраля 2012
styka51: Hahahahaha
U mnie wczoraj troszeczkę popadało, ale szału nie ma. Tylko ten mróz...
W porownaniu z polskim klimatem to tutaj tez szalu nie ma, jest jak jest bo to anomalia pogodowa tutaj i nic nie jest przygotowane do funkcjonowania w takich warunkach :D
Drogi owszem, po pierwszym sniegu w 2009 teraz sa co roku na snieg przygotowani, ale wszystko inne tak jak bylo tak jest
SoDope
10 февраля 2012
no ja jak wczoraj wyszłam to się lekko zdziwiłam, że śnieg zobaczyłam
massacre
10 февраля 2012
Konto usunięte: no ja jak wczoraj wyszłam to się lekko zdziwiłam, że śnieg zobaczyłam
Ale w Polsce to standard jakby nie bylo. W Anglii to szok, zwlaszcza, ze juz bylo po 8-10 stopni, tak jak np. w tym samym czasie w Barcelonie. Na przyszly tydzien znowu prognozuja 7 stopni na plusie - ten snieg znikad sie wzial :D W Polsce chyba kazdy ma odzienie i obuwie zimowe, nie? A ja na przyklad nie mam i cierpie do uja pana - a nie bede kupowac na tydzien
massacre
10 февраля 2012
Konto usunięte: taaa może szaliczek ?
nie wkuwiaj
SoDope
10 февраля 2012
ale to jest piękny szaliczek ...
dorobioną mam do kompletu opaskę
mmaryjka
10 февраля 2012
w dupie mam taką pogodę. zima bez śniegu jadę w góry i mam nadzieję, że będzie grubo.
massacre
10 февраля 2012
Konto usunięte: ale to jest piękny szaliczek ...
dorobioną mam do kompletu opaskę
wiem, ze jest piekny - wsciekam sie, bo by mi sie przydal teraz :D
Konto usunięte: w dupie mam taką pogodę. zima bez śniegu
w dupie mam taka pogode, zima ze sniegiem