Cześć :)
Pytania odnośnie kompleksów i jak sobie z nimi radzić :P
1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ?
2. Jak sobie radzicie z kompleksami ? Jakieś triki, sposoby na zamaskowanie ich ?
3. Czy w dzisiejszych czasach można żyć bez kompleksów ?
lista tematów
Kompleksy i sposoby na nie strona 2 z 9
Jasmina: 1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ?
2. Jak sobie radzicie z kompleksami ? Jakieś triki, sposoby na zamaskowanie ich ?
1. z cery, bo mam czerwony nochal jak u pijaka, dwoch dermatologow nie pomoglo, mysle o kosmetyczce

2. tapety juz mi sie nie chce uzywac, bo za cieplo :P nc nie obie teraz, a nogi - biegam.
3. mozna
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Jasmina: 1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ?
z nosa.
zamaskowac sie nie da, aco do tego jak sobie z tym radze to sie nie przejmuje, i tak wiem, ze jestem fajna.
no pewnie :)
1. nos i odstający ząb, czasami narzekam na wagę ;)
2. no tego się akurat nie da zamaskować ;)
3. zależy od człowieka, znam osoby które kompletnie nie przejmują się swoim wyglądem, ale zdecydowana większość pogrąża się w kompleksach. Głównie o wagę tu chodzi.
Prinz: 1. z cery, bo mam czerwony nochal jak u pijaka, dwoch dermatologow nie pomoglo, mysle o kosmetyczce
doraźnie spróbuj podkładu clinique, tego nowego w zielonym opakowaniu.
Babsy: ja mam stopy konsko- szpotawe po operacji, no i niestety spierzyli mi to- kostki wygladaja jak przesuniete do srodka, do tego mam gustowne blizny
ja mam coś takiego, chociaż tu i tak tak bardzo nie widać. a bliznę mam po usunięciu pieprzyka, też całkiem rzeźnicza.

akurat pory mam ok, więc nie wiem, ale ogólnie go nie widać i najważniejsze - super stapia się ze skórą, przy czym bije na łopatki mój lancome. może lekko wysuszać, ale to chyba bardziej suchą skórę niż mieszaną bo jest dla wrażliwej cery. no i teraz w sephorze jest -15% z kuponami, a kosztuje 129zł + gratis miniatura korektora i chyba go kupię, mimo tego lekkiego wysuszania mojej cery. poproś o próbkę
Konto usunięte: akurat pory mam ok, więc nie wiem, ale ogólnie go nie widać i najważniejsze - super stapia się ze skórą, przy czym bije na łopatki mój lancome. może lekko wysuszać, ale to chyba bardziej suchą skórę niż mieszaną bo jest dla wrażliwej cery. no i teraz w sephorze jest -15% z kuponami, a kosztuje 129zł + gratis miniatura korektora i chyba go kupię, mimo tego lekkiego wysuszania mojej cery. poproś o próbkę
to swietnie, ze stapia się, ze skora i dopasowuje sie. tylko jeden odcien/rodzaj jest?
a z trwaloscia jak?
jak bede w wawie to poprosze o probke, szkoda ze przez neta nie mozna, 129 zl lipa wywalic w bloto, jak by bylo warto, to bym kupil.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.