Jasmina
Jasmina
  11 мая 2011 (pierwszy post)

Cześć :)

Pytania odnośnie kompleksów i jak sobie z nimi radzić :P

1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ?
2. Jak sobie radzicie z kompleksami ? Jakieś triki, sposoby na zamaskowanie ich ?
3. Czy w dzisiejszych czasach można żyć bez kompleksów ?

Paulinessa
Paulinessa
  11 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Dużo ich masz ?

Oj tak. :and: Dużych to kilka, ale małe się rozsiały. :and: cholerny wirus.
Jasmina
Jasmina
  11 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj tak. Dużych to kilka, ale małe się rozsiały. cholerny wirus.

Kurcze współczuję.. Mam nadzieję, że jak najszybciej się ich pozbędziesz.
Paulinessa
Paulinessa
  11 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Kurcze współczuję.. Mam nadzieję, że jak najszybciej się ich pozbędziesz.

Ja też. Szczególnie mam na kciuku u lewej ręki, cholera, akurat u lewej!
Jasmina
Jasmina
  11 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też. Szczególnie mam na kciuku u lewej ręki, cholera, akurat u lewej!

Leworęczna jesteś ? ;)
Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  11 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Nie widać tego złamania w ogóle

Na szczęście - bardzo widoczne to nie jest, a i makijaż dużo poprawia, ale krzywa przegroda nosowa sprawia problemy w oddychaniu, do tego miałam źle przekute kanały łzowe.
to bardziej zdrowotny problem, niż estetyczny.
Paulinessa
Paulinessa
  11 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Leworęczna jesteś ? ;)

:Tak: :)
Jasmina
Jasmina
  11 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na szczęście - bardzo widoczne to nie jest, a i makijaż dużo poprawia, ale krzywa przegroda nosowa sprawia problemy w oddychaniu, do tego miałam źle przekute kanały łzowe. to bardziej zdrowotny problem, niż estetyczny.

To nie za fajnie. Ale plus, że tego nie widać ;)
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  11 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Przecież masz zgrabne nogi

No może najgorsze nie są ale mogły by być nieco szczuplejsze. Tyle, że to nie sprawa wagi... no ale kości sobie nie odchudzę przecież :mrgreen: Moje kompleksy są w sumie tylko w tym, czego i tak nie da się zmienić. Trzeba po prostu się z tym pogodzić, zaakceptować i już ;)

Jasmina
Jasmina: Ja jakiś czas tremu nie miałam, bo wszystko olewałam, ale znów mnie dopadły

No i po co pozwoliłaś żeby wróciły :P ? Z nimi już tak jest :) A czasem gdy się wyleczymy z jednych to pojawiają się następne :rotfl: A z resztą... i tak nikt nie jest idealny ;)
Jasmina
Jasmina
  11 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale krzywa przegroda nosowa sprawia problemy w oddychaniu

W sumie to mam podobnie. Mam lekko krzywy nos i właśnie krzywą przegrodę i mam problemy z oddychaniem przez nos. Ale nie chce mi się z tym coś robić :P Przyzwyczaiłam się już do tego.
Jasmina
Jasmina
  11 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No może najgorsze nie są ale mogły by być nieco szczuplejsze. Tyle, że to nie sprawa wagi... no ale kości sobie nie odchudzę przecież Moje kompleksy są w sumie tylko w tym, czego i tak nie da się zmienić. Trzeba po prostu się z tym pogodzić, zaakceptować i już ;)

Tak, kości nie zmienisz, ale to nie musi być wada. Nogi masz świetne :)

Konto usunięte
Konto usunięte: No i po co pozwoliłaś żeby wróciły :P ?

Znajoma już się o to postarała oraz mój ojciec :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: A czasem gdy się wyleczymy z jednych to pojawiają się następne

O to prawda !

Konto usunięte
Konto usunięte: A z resztą... i tak nikt nie jest idealny ;)

Niby prawda :)
Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  11 мая 2011
Jasmina
Jasmina: To nie za fajnie. Ale plus, że tego nie widać ;)

Na szczęście, trzeba się przyjrzeć, żeby zauważyć.

Jasmina
Jasmina: W sumie to mam podobnie. Mam lekko krzywy nos i właśnie krzywą przegrodę i mam problemy z oddychaniem przez nos. Ale nie chce mi się z tym coś robić :P Przyzwyczaiłam się już do tego.

Ja wolę coś zrobić, bo u mnie dochodzą jeszcze te cholerne kanały łzowe. A to wszystko daje razem ciągłe zapalenia zatok, bolący łeb i łzawiące oczy.
Jasmina
Jasmina
  11 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wolę coś zrobić, bo u mnie dochodzą jeszcze te cholerne kanały łzowe. A to wszystko daje razem ciągłe zapalenia zatok, bolący łeb i łzawiące oczy.

To co innego, wtedy warto coś z tym zrobić.
Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  11 мая 2011
Jasmina
Jasmina: To co innego, wtedy warto coś z tym zrobić.

Ano racja ;/
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  11 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Tak, kości nie zmienisz, ale to nie musi być wada. Nogi masz świetne :)

Dzięki :) Teraz szkoda mi tego czasu kiedy je zakrywałam i gotowałam się w spodniach :/
Widzę, że to nie miało sensu.

Jasmina
Jasmina: Znajoma już się o to postarała oraz mój ojciec

Oj :and: Coś Ci niby w żartach wytknęli? Mnie nie raz coś takiego dobijało :/
hejt
hejt
  11 мая 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ? 2. Jak sobie radzicie z kompleksami ? Jakieś triki, sposoby na zamaskowanie ich ? 3. Czy w dzisiejszych czasach można żyć bez kompleksów ?

1. schudłabym trochę.
2. łe, tak z głowy to nie powiem ;p
3. nie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.