Cześć :)
Pytania odnośnie kompleksów i jak sobie z nimi radzić :P
1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ?
2. Jak sobie radzicie z kompleksami ? Jakieś triki, sposoby na zamaskowanie ich ?
3. Czy w dzisiejszych czasach można żyć bez kompleksów ?
lista tematów
Kompleksy i sposoby na nie strona 4 z 9
No może najgorsze nie są ale mogły by być nieco szczuplejsze. Tyle, że to nie sprawa wagi... no ale kości sobie nie odchudzę przecież

No i po co pozwoliłaś żeby wróciły :P ? Z nimi już tak jest :) A czasem gdy się wyleczymy z jednych to pojawiają się następne

Konto usunięte: No może najgorsze nie są ale mogły by być nieco szczuplejsze. Tyle, że to nie sprawa wagi... no ale kości sobie nie odchudzę przecież Moje kompleksy są w sumie tylko w tym, czego i tak nie da się zmienić. Trzeba po prostu się z tym pogodzić, zaakceptować i już ;)
Tak, kości nie zmienisz, ale to nie musi być wada. Nogi masz świetne :)
Znajoma już się o to postarała oraz mój ojciec

O to prawda !
Niby prawda :)
Na szczęście, trzeba się przyjrzeć, żeby zauważyć.
Jasmina: W sumie to mam podobnie. Mam lekko krzywy nos i właśnie krzywą przegrodę i mam problemy z oddychaniem przez nos. Ale nie chce mi się z tym coś robić :P Przyzwyczaiłam się już do tego.
Ja wolę coś zrobić, bo u mnie dochodzą jeszcze te cholerne kanały łzowe. A to wszystko daje razem ciągłe zapalenia zatok, bolący łeb i łzawiące oczy.
Dzięki :) Teraz szkoda mi tego czasu kiedy je zakrywałam i gotowałam się w spodniach :/
Widzę, że to nie miało sensu.
Oj

Jasmina: 1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ?
2. Jak sobie radzicie z kompleksami ? Jakieś triki, sposoby na zamaskowanie ich ?
3. Czy w dzisiejszych czasach można żyć bez kompleksów ?
1. schudłabym trochę.
2. łe, tak z głowy to nie powiem ;p
3. nie