Cześć :)
Pytania odnośnie kompleksów i jak sobie z nimi radzić :P
1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ?
2. Jak sobie radzicie z kompleksami ? Jakieś triki, sposoby na zamaskowanie ich ?
3. Czy w dzisiejszych czasach można żyć bez kompleksów ?
lista tematów
Kompleksy i sposoby na nie strona 5 z 9
Konto usunięte: Dzięki :) Teraz szkoda mi tego czasu kiedy je zakrywałam i gotowałam się w spodniach :/
Widzę, że to nie miało sensu.
Pewnie, że nie. Nawet gdybyś miała grube/krzywe czy z innymi wadami to nie warto się kisić w długich spodniach

Ojciec ciągle gada, że mam za grubą d.upe i powinnam schudnąć, ale staram sie to olewać, bo moja waga mi pasuje, a, że on lubi chudzinki to mu nie dogodzę :P
Albo znajoma wczoraj- ,,Ty masz cellulit, jaaa... brr... zobacz ja nie mam tego problemu ha ha ha"

A gdyby ona była idealna, ale nie, ja złego słowa jej powiedzieć nie potrafię

Wkurza i dobija takie coś

On chyba slepy!

Przecież nie masz grubego tyłka, masz w sam raz.
Jasmina: Albo znajoma wczoraj- ,,Ty masz cellulit, jaaa... brr... zobacz ja nie mam tego problemu ha ha ha" A potem do swojej siostry - ,,Ty zobacz jej uda, dokładnie tutaj i wskazała na moje uda.
A gdyby ona była idealna, ale nie, ja złego słowa jej powiedzieć nie potrafię
W mordę jej.
choćbyś miała uda jak słonica, to ona nie ma prawda takich rzeczy mówić. Szczególnie, w taki obleśny, złośliwy sposób.
Ale niestety - istnieją osoby, które dobrze się czują tylko wtedy, jak moga komuś zepsuć humor.
Ale widzisz, każdy ma inny gust. Dla niego ja jestem za gruba. W jego guście akurat jest bardzo szczupła sylwetka, do tego dobrze jak umięśniona ( jest sportowcem) ;)
Konto usunięte: W mordę jej.
choćbyś miała uda jak słonica, to ona nie ma prawda takich rzeczy mówić. Szczególnie, w taki obleśny, złośliwy sposób.
Ale niestety - istnieją osoby, które dobrze się czują tylko wtedy, jak moga komuś zepsuć humor.
Nigdy taka nie była do mnie i to mnie normalnie zszokowało.

Jasmina: Pewnie, że nie. Nawet gdybyś miała grube/krzywe czy z innymi wadami to nie warto się kisić w długich spodniach
Widocznie musiałam do tego "dojrzeć"

Jasmina: Ojciec ciągle gada, że mam za grubą d.upe i powinnam schudnąć, ale staram sie to olewać, bo moja waga mi pasuje, a, że on lubi chudzinki to mu nie dogodzę :P
Ehh... Masz rację, olewaj. Ważne, że podobasz się swojemu facetowi i sobie. Reszcie nic do tego ;)
Jasmina: Albo znajoma wczoraj- ,,Ty masz cellulit, jaaa... brr... zobacz ja nie mam tego problemu ha ha ha" A potem do swojej siostry - ,,Ty zobacz jej uda, dokładnie tutaj i wskazała na moje uda.
Omg

Jasmina: A gdyby ona była idealna, ale nie, ja złego słowa jej powiedzieć nie potrafię
Mi najlepsze riposty przychodzą do głowy po czasie

Jasmina: 1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ?
2. Jak sobie radzicie z kompleksami ? Jakieś triki, sposoby na zamaskowanie ich ?
-w swoim ?? generalnie staram siebie akceptowac ale nie podoba mi sie wiele... zwlaszcza uszy mnie denerwuja, ale widac takie mialy byc
-nie maskuje, bo jestem facetem... kobietom jest latwiej zatuszowac defekty urody
-nie mozna... kazdy je ma tylko nie kazdy sie do nich przyznaje... tak czy owak, jak ktos sobie nie radzi to moze w spoleczenstwie nie zbyt dobrze funkcjonowac, bo teraz kazdy kazdemu stara sie przypodobac na sile niekiedy nawet... swoisty wyscig sczurow... im lepiej sie wyglada tym wiecej sie moze...
Jasmina: Ale widzisz, każdy ma inny gust. Dla niego ja jestem za gruba. W jego guście akurat jest bardzo szczupła sylwetka, do tego dobrze jak umięśniona ( jest sportowcem) ;)
Aha.
Jasmina: Nigdy taka nie była do mnie i to mnie normalnie zszokowało. Chociaż do niej też mogłabym coś się przyczepić, ale kurde nie potrafię być chamska
Bo Ty jesteś osobą dobrze wychowaną i raczej nie odczuwasz potrzeby bycia chamem i gburem.
Choć czasem jednak trzeba, by kogoś do porządku doprowadzić. Ciekawa jestem, czy jej było by miło, jakby ktoś podsumował jej wygląd xD
I bardzo dobrze :)
Konto usunięte: Ehh... Masz rację, olewaj. Ważne, że podobasz się swojemu facetowi i sobie. Reszcie nic do tego ;)
Też tak myślę.. ;)
Ona akurat ma problem z rozstępami, ale oczywiście ja jej tego wytknąć nie mogłam

Konto usunięte: Mi najlepsze riposty przychodzą do głowy po czasie Ale na pewno bym coś odpowiedziała, żeby jej w pięty poszło
Widzisz to póki co moja jedyna koleżanka więc nie chciałabym ją w sumie stracić. Ale jak taka ma być to nie wiem czy warto. Chociaż nigdy mi złego słowa nie powiedziała, na lato chyba jej odbiło.
Jasmina: 1. Z jakich rzeczy w swoim wyglądzie jesteście najmniej zadowoleni ? Co z chęcią byście zmienili ?
1. Jestem raczej zadowolona ze swojego wyglądu, ale mogłabym mieć większe piersi, ładniejszą cerę, szczuplejsze nogi
2. Noszę push upy;p nie pokazuję nóg, a niedoskonałości maskuję podkładem, tyle
3. To trudne, może i można
Konto usunięte: Bo Ty jesteś osobą dobrze wychowaną i raczej nie odczuwasz potrzeby bycia chamem i gburem.
Choć czasem jednak trzeba, by kogoś do porządku doprowadzić. Ciekawa jestem, czy jej było by miło, jakby ktoś podsumował jej wygląd xD
Pewnie by ją to zabolało. To na pewno.
A wiesz, że mi się odstające uszy podobają ?

Jasmina: Ojciec ciągle gada, że mam za grubą d.upe i powinnam schudnąć, ale staram sie to olewać, bo moja waga mi pasuje, a, że on lubi chudzinki to mu nie dogodzę :P
Dziwny ten Twój tato ;p
Jaka idiotka... Aż śmieszna
Heeej, naucz się pyskować