Konto usunięte: Zauważyłam, że często ludzie co są dla mnie piękni, nie są przy tym idealni, mają wady, ale jedak coś mnie w nich zachwyca, widzę w nich prawdziwe piękno.
Nie kumam za bardzo tego zdania xD
Ty widzisz w kims PRAWDZIWE piekno... czy to znaczy, ze dla kogos innego to piekno nie bedzie PRAWDZIWE? :>
Konto usunięte: Czy piękni ludzie zawsze muszą być idealni ? Idealne rysy, cera, włosy, figura. Czy piękni mogą być tylko wtedy kiedy mają nieskazitelną urodę?
Wg mnie po pierwsze nie ma ludzi idealnych, po drugie nie ma ludzi o nieskazitelnej urodzie.
Poza tym dostrzeglam taka tendencje, ze gdy czlowiek ma wszystko "poprawne" w sensie prosty nos, zgrabne nogi, rowne zeby to zazwyczaj jest postrzegany jako jedynie przecietny.
Mysle, ze osoba powinna miec cos w sobie charyzmatycznego, cokolwiek co powoduje, ze ja pamietamy przywolujac jej obraz w myslach. Dla mnie taka osoba wlasnie bedzie piekna. Nie musi mi sie podobac. Kwestia gustu to zupelnie co innego.
Konto usunięte: Podajcie swoje typy osoby, która nie jest idealna, a mimo to uważacie ją za piękną. :)
Ja. Nie jestem idealna, a wiem, ze jestem uwazana za piekna. Sorry za brak skromnosci