Hej
Muszę jakiś temat założyć, bo chyba forum umiera
Pytanie- Czy ludzkie piękno, zawsze musi oznaczać idealność ? Zauważyłam, że często ludzie co są dla mnie piękni, nie są przy tym idealni, mają wady, ale jedak coś mnie w nich zachwyca, widzę w nich prawdziwe piękno.
A jak to jest z Wami ? Czy piękni ludzie zawsze muszą być idealni ? Idealne rysy, cera, włosy, figura. Czy piękni mogą być tylko wtedy kiedy mają nieskazitelną urodę?
Podajcie swoje typy osoby, która nie jest idealna, a mimo to uważacie ją za piękną. :)
No i zapraszam do dyskusji :)
lista tematów
Piękno- czy zawsze oznacza idealność ? strona 4 z 7
Konto usunięte: najladniejsza z calej fotki jest redka widziano jej zdjecie bez mejkapu i z mejkapem i jest boszzzzz... wedlug mnie jest o wiele ladniejsza od angeliny jolie choc podobna.... inteligencje tez ma wieksza niz wszystkie forumowiczki razem zawziete. boszzzz jak ja zazdroszcze jej facetowi i wciaz tylko czekam na jej nowe foootki.... nie wiem jak mozna byc tak idealnym jak ona....
Pisze o... ?

Konto usunięte: Jasne, że nie. W sumie to lubię wady, np. duże nosy u facetów (już wiem co sobie niektórzy myślicie ) choć nie jakieś przesadnie wielkie :D
Rozumiem, to może się podobać :D
oczywiście, że nie. poza tym, jeśli ktoś jest sympatyczny , uśmiechnięty, to automatycznie dla mnie robi się piękny. pewność siebie i charyzma też działają na duży plus.
Konto usunięte: Podajcie swoje typy osoby, która nie jest idealna, a mimo to uważacie ją za piękną. :)
wiele takich jest, ale to raczej w realu, więc nie wklejam
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Na seksie zazwyczaj sie udziela :)
Nie jestem facetem, ale moge sie pod tym podpisac - nie jest w moim typie wizualnym, wiec bez serenad sie obedzie, ale moge przyznac racje - wyglada idealnie.
to niesprawiedliwe ze jeden sie rodzi brzydki drugi przepiekny i nie jest to kwestia gustu bo kazdy dobrze wie jak wyglada piekny nawet jak nie jest w jego typie to samo z brzydkim
Dokladnie. Dlatego napisalam, ze mimo iz nie jest w moim typie, to braku piekna nie mozna Jej zarzucic.
Podales/ podalas bardzo dobry przyklad czlowieka pieknego.
Zauwaz, ze w tym temacie wiekszosc lasek jednak odjechalo w strone gustu. A jak wiadomo o gustach sie nie rozmawia ^^
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Juz to napisalam, ale nie chodzi o to by sobie nawzajem przytakiwac, bo wiem o co ci chodzi.
Poza tym odchodzisz w skrajnosci
bo wiekszosc ludzi jest przecietnych albo brzydkich przecietna jestes ty ja jasmina i wiekszosc tego forum..... ale ja sobie np nie wyobrazam bycia z taka kobietka jak redka za duze wyzwanie ciagle trzeba myslec itd za inteligentna lubie kobiety inteligentne ale nie przesadnie a ona jest przesadnie