Hej
Muszę jakiś temat założyć, bo chyba forum umiera
Pytanie- Czy ludzkie piękno, zawsze musi oznaczać idealność ? Zauważyłam, że często ludzie co są dla mnie piękni, nie są przy tym idealni, mają wady, ale jedak coś mnie w nich zachwyca, widzę w nich prawdziwe piękno.
A jak to jest z Wami ? Czy piękni ludzie zawsze muszą być idealni ? Idealne rysy, cera, włosy, figura. Czy piękni mogą być tylko wtedy kiedy mają nieskazitelną urodę?
Podajcie swoje typy osoby, która nie jest idealna, a mimo to uważacie ją za piękną. :)
No i zapraszam do dyskusji :)
lista tematów
Piękno- czy zawsze oznacza idealność ? strona 7 z 7
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: mnie to zajebiście przeraża.
już mi z tymi zdjęciami coś śmierdziało, takie śledzenie etc. SZOK.
I z tymi tekstami, ze Fieska kogos nazwala wielorybem bo ma rozmiar L...
A ten post na temat uwielbienia RedAngelonesec wydawal mi sie na poczatku niegrozny... choc jeden za drugim... no coz, myslalam, ze to tylko taka "udawana" obsesja... ale najwyrazniej nie... Albo i tak... skad mozemy to wiedziec?
Ta osoba pewnie siedzi i sie cieszy zlowieszczym smiechem do monitora, ma dlugi nos z brodawka, czarnego kota i miotle

Nie wiem czy to zostalo juz nazwane, ale na pewno pod jakas -filie podchodzi. Chore.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Uwazam, ze podszywanie sie, zmienianie kont, sledzenie, wywlekanie, pseudoanonimowosc nie jest normalne. To tylko moje zdanie. Dla ciebie moze byc to zabawa...
o jaaa o co ci chodzi?? nie moge sobie tematow czytac jak mam wolna chwile od roboty?? nie zmieniam tak kont jak ty mowisz nie rozumiem cie naprawde kiedy tutaj ostatni post z mojej strony byl nie pamietam nawet nie musze wstawiac zdjec zeby pisac kazdy ma prawo to ja tez troche krytyki i juz myslicie ze ja nie wiadomo kto jestem fajnie.
massacre: A ten post na temat uwielbienia RedAngelonesec wydawal mi sie na poczatku niegrozny... choc jeden za drugim... no coz, myslalam, ze to tylko taka "udawana" obsesja... ale najwyrazniej nie... Albo i tak... skad mozemy to wiedziec?
o ja poczucia humoru to ty masz tyle co
fajnie masz jak forum odbierasz na powaznie to tylko forum
No faktycznie - to jest moje glowne konto od lat, wiec nie wiem do czego pijesz... znowu odwracasz uwage od swojej osoby. Po co te dygresje?
Szkoda, ze osoba z zaburzeniami twierdzi ze to TYLKO forum i to TYLKO zabawa. Dla mnie jasnym jest, ze to cos powaznego... ile pedofili w sieci, ile zlego? Wszystko w sieci teraz powstaje, dzieki anonimowosci, dzieki ograniczonemu prawu, ktory chroni dane takich osob.
Z reszta w trakcie nie tak dawnych zamieszek w Anglii w jaki sposob zbiry sie komunikowaly, zeby ustalic co gdzie kiedy i jak? Na fejsbuku i przez komunikatory Blackberry....