BillieJean58
BillieJean58
  17 января 2011 (pierwszy post)

Mam pytania w tym temacie.
1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.)
2.Ubieracie się na pokaz czy raczej wygodnie ale ładnie.?
3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :)
4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?

sylwik
sylwik
  17 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.)

domowki + moj akademik- bokserka + dzinsy + adidasy lub kapcie:rotfl:
kluby: stawiam na rurki + obcasy. do tego tunika z dekoltem, dlugi naszyjnik.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2.Ubieracie się na pokaz czy raczej wygodnie ale ładnie.?

zalezy gdzie, jak wyzej.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?

niestety, przy moich wlosach zadne utrwalanie nic nie daje;/ ale pasta + lakier najdluzej trzymaja.
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.)

zalezy co mi sie zachce, szczerze mowiac :woot:

Konto usunięte

jw, zalezy od mojego humoru, chociaz glownie na pokaz, z tym ze mi tak wygodnie :P

Konto usunięte
Konto usunięte: 3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :)

nie wiem, nie chodze po klubach :P

Konto usunięte
Konto usunięte: 4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?

lakierem do wlosow :P
mmaryjka
mmaryjka
  17 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.?

zależy od imprezy. na domówki z reguły ubieram się wygodnie, chyba że jakaś z pompą to wtedy wbijam się w kieckę.

Konto usunięte
Konto usunięte: 3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .?

to zależy od klubu. jak idę na imprezę z założeniem, że jest tani alkohol i idę się upić to raczej się nie stroję. na imprezy z cyklu 'na bogato' jak wyżej, wbijam się w kieckę i stwarzam pozory.

Konto usunięte

nie robię sobie na łbie żadnych gniazd etc, więc nie mam z tym problemów.
XElectroGirlX
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
XElectroGirlX
  17 января 2011
Konto usunięte

Na domowke nic specjalnego, jeansy i t-shirt/sweterek/bluze. Wazne zeby wygodnie bylo. Do klubu jakis fajny top i rurki, czasem spodniczke. I zawsze obcasy

Konto usunięte

Raczej to drugie

Konto usunięte
Konto usunięte: 3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :)

Rurki, top i obcasy (ale nie szpilki)

Konto usunięte

Prawie zawsze prostuje wiec balsam i spray do prostowania
Darunia511
Darunia511
  17 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.) 2.Ubieracie się na pokaz czy raczej wygodnie ale ładnie.? 3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :) 4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?

1. Nie chodze. A jak chodze tu ubieram się normalnie, jak an codzień.
2. NORMALNIE.
3. Worek na ziemniaki.
4. Nie utrwalam, ew. lakier.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  17 января 2011
Konto usunięte

Na domówki ubieram się seksownie i kobieco, tak, aby się wyróżniać ale raczej staram się 'zakrywać', czyli leginsy, rajstopy czarne, grube w jakies fajne wzory, tunika, czasem spódniczka czy krótkie spodenki.
Co do klubu - tu już bardziej sobie pozwalam. Krótkie mini, rajstopy - kabaretki, gorsety, koszulki, leginsy w połączeniu z krótkim topem odsłaniającym brzuch. :-) Przykładowo:

Podobną spódniczkę mam, ma 22 cm :and::

Takie rzeczy bym ubrała :-)

Konto usunięte

Na pokaz (nie w sensie, żeby zaszpanować ciuchem tylko żeby dobrze wyglądać), ale też wygodnie zarazem.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  17 января 2011
Konto usunięte

:napalony: jeden z moich ulubionych zestawień:
Darunia511
Darunia511
  18 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Takie rzeczy bym ubrała :-)

Przeciez one mają tyłek na wierzchu.
ToxicRat
ToxicRat
  18 января 2011
Konto usunięte

Glany + dżinsy + polo/ Tshirt.

Konto usunięte

Wygodnie, tylko i wyłącznie.

Konto usunięte

u mnie nie istnieje coś takiego jak fryzura - mam 7 mm włosów i nie muszę nic z nimi robić :D
Jak miałam dłuższe, to wystarczyło odrobinę pianki wgnieść.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  18 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeciez one mają tyłek na wierzchu.

Tu się zgadzam . Seksownie można wyglądać, mając zakryte pewne części ciała.A taki ubiór nie dość ,że prowokuje facetów to i przypomina strój pań lekkich obyczajów , nikomu nie ubliżając :)
Yukiko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
Yukiko
  18 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Takie rzeczy bym ubrała :-)

wieś tańczy i śpiewa. :ble:

Konto usunięte

Na domówki zazwyczaj coś skromniejszego. Raczej za bardzo się nie staram z ubiorem. Bluzka + spodnie i jakieś dodatki.
Ale do klubu lubię założyć jakąś ciekawą krótką sukienkę, bądź bluzkę i spódniczkę i zawsze obcasy.

Konto usunięte

Z tego co zauważyłam to lepiej się ubrać normalnie niż świecić tyłkiem, bo faceci wolą normalne dziewczyny niż kur.wiszcza. Chyba, że szuka się przygody na jedną noc.

Konto usunięte

Niczego nie używam. Moja prostownica z tesco za 50 zł trzyma moje włosy całą noc :zakochany:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  18 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeciez one mają tyłek na wierzchu.

Nie wiem czy mają, nie widac na żadnym zdjęciu tyłu... Moim zdaniem tak wygląda tyłek na wierzchu:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  18 января 2011
Yukiko
Yukiko: wieś tańczy i śpiewa.

Ty na swoim profilu też masz dużo rzeczy, których ja bym nigdy nie ubrała i nawet na nie nie spojrzała w sklepie, mam skomentować? :lol: wolisz, żeby nie :-)
Flo
Flo
  18 января 2011
Konto usunięte

na domówki raczej tak jak na co dzień, jak jakaś większa impreza to sukienka, ciężko tak opisać, ale ine mam zdjeć, ostatnio miałam przykładowo czarną, krótką sukienkę z dlugim rękawem, czarne rajstopy, lakierowane martensy i lakierowaną torebkę

Konto usunięte

ubieram się tak, żeby wyglądać zajebiście, ale w żaden sposób nie koliduje to z wygodą

Konto usunięte

nigdy mi się nie utrzymała fryzura przez całą noc, jak wyprostuję, to zazwyczaj jest tak gorąco, że mi się trochę skręcają, kręcone z kolei po całej nocy mam meeega splątane
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.