Hej
Moj szef nie ma co robic z kasa, wiec postanowil otworzyc Salon Pieknosci
Jako, ze ja w poprzedniej pracy zajmowalam sie rekrutacja, postanowil mnie wykorzystac i zwalic na mnie dodatkowy obowiazek przeprowadzenia rekrutacji wsrod fryzjerek i dziewczyn, co robia paznokcie (nail technician - nie wiem jak sie w Polsce zwie ten zawod).
Caly proces rekrutacji to nie problem, bo sie na tym znam. Problem tkwi w tym, ze wczesniej rekrutowalam technicznych (inzynierow, specjalistow IT itd.)
Zrobilam maly research jezeli chodzi o specyfike obu zawodow, ale prawda jest taka, ze nie mam zielonego pojecia o co zapytac sie kandydatek na fryzjerki i te dziewczyny od paznokci.
Bardzo wiec prosze, czy macie jakies pomysly, o co powinnam sie pytac, zeby sprawdzic czy dana kandydatka/ kandydat sie nadaje? Jakas specjalna terminologia, czy cos?
Salon jest na wysokim poziomie, wiec i takich pracownikow oczekuje moj szef. Cale szczescie, ze ma juz kosmetyczki
Z gory dzieki za pomoc :)
Pozdro
lista tematów
WYMAGANIA strona 5 z 16
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
dlaczego? nic nie wiedzialam na ten temat !
a bylam w ciazy

wdychany aceton moze osadzic sie w organizmie. nie musi od razu zle wplynac, ale tak jak pisalam wyzej lepiej dmuchac na zimne :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: chodzi tutaj o opary które powstają przy tworzeniu paznokci metodą akrylową.
Jak nie miałaś akrylu to nie wiesz jak to smierdzi a powiem Ci, że taki smród to jest w stanie obudzić trupa.
Masz kurs? Czy szkołę kosmetyczną? Bo widzę, że masz dobrą wiedzę :-)
Haha, teraz każda z nas będzie się mądrzyć i może się pochwalić swoją wiedzą :D Massacre wie jakie to są dobre tematy
Lubie z Wami podyskutowac :D