Cześć,
pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??
Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć?
Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))
Pozdrawiam ciepło.
lista tematów
Zarost u faceta strona 1 z 23
Jak się mam z nim całować to wolę gładko  A wizualnie nie każdemu pasuje lekki zarost. Długi zarost pasuje tylko starszym dziadkom.
 A wizualnie nie każdemu pasuje lekki zarost. Długi zarost pasuje tylko starszym dziadkom.
 A wizualnie nie każdemu pasuje lekki zarost. Długi zarost pasuje tylko starszym dziadkom.
 A wizualnie nie każdemu pasuje lekki zarost. Długi zarost pasuje tylko starszym dziadkom.Kiedyś i owszem.
ale z ankiet wykonanych w ostatnim czasie wynika, że kobietom podoba się:
Ja o siebie dbam dość dobrze jak na faceta, co nie znaczy, że "spędzam w łazience" pół dnia. Wszystko z umiarem. Dwudniowy zarost jest ok, co innego zarost tygodniowy lub starszy.
Jednak w moim wypadku by być idealnie gładki musiałbym się golić rano i wieczorem, a każde golenie to podrażnienie, jak dla mnie odczuwalne mimo używania droższych kosmetyków do i po goleniu :))
Całkowity brak zarostu u faceta jest kompletnie niemęski i kojarzy mi się ze zniewieściałym Effronem czy tego typu innego 'gwiazdkami' ,które w życiu na oczy maszynki do golenia nie widziały.
Nie mówię tu też o nie wiadomo jak długiej brodzie/wąsach. Tak jak to dziewczyny opisały, chodzi o typowy 3 dniowy zarost, który z resztą jest teraz bardzo popularny.
Jak dotąd zauważyłem,że największymi przeciwnikami zarostu są Ci faceci,którzy chcieliby go mieć,ale niestety to jeszcze nie ten czas...
Nie mówię tu też o nie wiadomo jak długiej brodzie/wąsach. Tak jak to dziewczyny opisały, chodzi o typowy 3 dniowy zarost, który z resztą jest teraz bardzo popularny.
Jak dotąd zauważyłem,że największymi przeciwnikami zarostu są Ci faceci,którzy chcieliby go mieć,ale niestety to jeszcze nie ten czas...

Uwielbiam po prostu. Zresztą taki zarost wzmaga orgazm u kobiety. Może nie u każdej, ale w wielu przypadkach.
 Uwielbiam po prostu. Zresztą taki zarost wzmaga orgazm u kobiety. Może nie u każdej, ale w wielu przypadkach.