Compte
Compte
  8 апреля 2011 (pierwszy post)

Cześć,

pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??

Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć?
Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))

Pozdrawiam ciepło.

Compte
Compte
  8 апреля 2011
SkazanaNaBana
SkazanaNaBana: Pokaż

nie :P

Moja kobieta nie lubi zarostu...
Stąd właśnie moje refleksje nad czymś nowym, co mogłoby jej się spodobać.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 апреля 2011

uwielbiam zarost, ale nie u siebie :P

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pokahontazz
pokahontazz
  8 апреля 2011
Compte
Compte: pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??

jak masz ładny, gęsty zarost, to fajnie, na pewno dodaje to meskości (dopóki nie musimy się całować), ale jak masz zarost jak gimnazjalista (tu kłaczek, tam kłaczek), to usuwaj czym prędzej;)
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  8 апреля 2011

czesto nie chce mi sie golic brody bo nie mam rano czasu wiec przewaznie tam jestem zarosniety, lubie sie drapac po tych włosach na wykładzie :D ale z wąsami wyglądal masakrycznie wiec one ida pod nóz codziennie, tak samo jak boki. Jedynie z broda wygladam jako tako wiec gole co 3-4 dni, ale jak zapuszcze dłuzej niz tydzien to wyglądam staro jak Mojżesz. :and:

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  8 апреля 2011
Compte
Compte: pytanie do Pań

Prinz
Prinz: uwielbiam zarost, ale nie u siebie :P

znaaaaaaaaaaaaaaaaaki
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: znaaaaaaaaaaaaaaaaaki

jak się masz czepiać to rób to inteligentnie, bo Ci henna z brwi spłynie.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 апреля 2011
Compte
Compte: pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu?? Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć? Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))

zarost u facetow jest syfiasty. najgorszy jest wlasnie taki 2-3 dniowy, drapie i do niczego sie nie nadaje. nie dalabym sie dotknac facetowi z zarostem, tyle.
Compte
Compte: Moja kobieta nie lubi zarostu... Stąd właśnie moje refleksje nad czymś nowym, co mogłoby jej się spodobać.

i jak nie lubi to myslisz ze skoro tutaj na forum komus sie podoba nieogolona twarz to ona zapieje z zachwytu.
zaczynam jej wspolczuc.
Compte
Compte
  9 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i jak nie lubi to myslisz ze skoro tutaj na forum komus sie podoba nieogolona twarz to ona zapieje z zachwytu. zaczynam jej wspolczuc.

Błędnie myślisz.

Jej się to nie podoba - wizualnie.

Chodziło mi o wprowadzenie czegoś innego, zarost się modeluje. :)

Nie pytałem co mam ze sobą zrobić, tylko co Wam, płci pięknej się podoba :))

To co piszecie, a to co ze sobą robię, to dwie niezależne kwestie i wątpię, by to uległo zmianie.
Babsy
Babsy
  9 апреля 2011
Compte
Compte: czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??

brak:tak: ale moj facet od zawsze nosi brodke:and: choc od roku, dwoch, udaje mi sie go namowic, zeby ja zgolil tak raz na kilka miesiecy;)
sinaasappelsap
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
sinaasappelsap
  9 апреля 2011
Compte
Compte: pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??

niekoniecznie wszystkim pasuje, ale osobiście wizualnie bardzo podoba mi się kilkudniowy, coś w stylu adam levine, niestety nie jest to ani wygodne ani przyjemne :D

maybe I had said something that was wrong

KooteczQ
KooteczQ
  9 апреля 2011
Compte

Osobiście wolę mojego faceta bez zarostu, bo nie miło jest się całować jak on kuje jak "kaktus" :)
madzia2143
madzia2143
  9 апреля 2011

lubię zarost. ale moja twarz nie. później jestem cała czerwona :and:

Gothiclady
Gothiclady
  9 апреля 2011

mi się podoba taki, jaki ma mój chłop :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 апреля 2011
Compte
Compte: Błędnie myślisz. Jej się to nie podoba - wizualnie. Chodziło mi o wprowadzenie czegoś innego, zarost się modeluje. :) Nie pytałem co mam ze sobą zrobić, tylko co Wam, płci pięknej się podoba :)) To co piszecie, a to co ze sobą robię, to dwie niezależne kwestie i wątpię, by to uległo zmianie.

a to spoko, jednak troche dziwnie to zabrzmialo :jezyk2:
SIimak
SIimak
  9 апреля 2011

a ja mam zajebiste pekaesy. Liczy sie?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.