Cześć,
pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??
Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć?
Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))
Pozdrawiam ciepło.
lista tematów
Zarost u faceta strona 2 z 23
uwielbiam zarost, ale nie u siebie :P
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
czesto nie chce mi sie golic brody bo nie mam rano czasu wiec przewaznie tam jestem zarosniety, lubie sie drapac po tych włosach na wykładzie :D ale z wąsami wyglądal masakrycznie wiec one ida pod nóz codziennie, tak samo jak boki. Jedynie z broda wygladam jako tako wiec gole co 3-4 dni, ale jak zapuszcze dłuzej niz tydzien to wyglądam staro jak Mojżesz.
Compte: pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??
Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć?
Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))
zarost u facetow jest syfiasty. najgorszy jest wlasnie taki 2-3 dniowy, drapie i do niczego sie nie nadaje. nie dalabym sie dotknac facetowi z zarostem, tyle.
Compte: Moja kobieta nie lubi zarostu...
Stąd właśnie moje refleksje nad czymś nowym, co mogłoby jej się spodobać.
i jak nie lubi to myslisz ze skoro tutaj na forum komus sie podoba nieogolona twarz to ona zapieje z zachwytu.
zaczynam jej wspolczuc.
Konto usunięte: i jak nie lubi to myslisz ze skoro tutaj na forum komus sie podoba nieogolona twarz to ona zapieje z zachwytu.
zaczynam jej wspolczuc.
Błędnie myślisz.
Jej się to nie podoba - wizualnie.
Chodziło mi o wprowadzenie czegoś innego, zarost się modeluje. :)
Nie pytałem co mam ze sobą zrobić, tylko co Wam, płci pięknej się podoba :))
To co piszecie, a to co ze sobą robię, to dwie niezależne kwestie i wątpię, by to uległo zmianie.
Compte: Błędnie myślisz.
Jej się to nie podoba - wizualnie.
Chodziło mi o wprowadzenie czegoś innego, zarost się modeluje. :)
Nie pytałem co mam ze sobą zrobić, tylko co Wam, płci pięknej się podoba :))
To co piszecie, a to co ze sobą robię, to dwie niezależne kwestie i wątpię, by to uległo zmianie.
a to spoko, jednak troche dziwnie to zabrzmialo