Konto usunięte: kurcze, bardzo to niefajne napali sie czlowiek na buty a tu... jeszcze jest szansa ze siostra mi jutro zdola kupic na wyjezdzie sluzbowym^^ a jak nie, to kupie zolte zamiast niebieskich, choc czyste pozostana pewnie przez 1 zalozeniebrak modelu? to chyba najlepiej by znalazla po kodzie ta babka w sklepie, nie wiem czy w ccc sprawdzaja stan w innych sklepach...coz, oby sie nie robilo gorzej, bo z niedrogich butow to w ccc najlepsza jakosc... nie, zeby ostatnie tam kupione - skorzane, sportowe sandaly, nie robily dalej po roku pecherzy w 3 miejscach
Jeżeli nie za późno, to jest rada na buty. :) Musisz sobie dokładnie wymierzyć, jakie byś chciała (kolor, rozmiar, model, itd), idziesz do babki i powinna Ci zamówić. Z moimi tak zrobiłam, tylko że w innym CCC - nie było najmniejszego problemu, tylko w poniedziałek mam zadzwonić i dowiedzieć się, czy w ogóle da się takie ściągnąć. Wymierzyłam, podałam rozmiar, kolor, model. Zapisała wszystko i teraz siedzę jak na szpilkach do poniedziałku. :P