Biuna
Biuna
  23 июня 2011 (pierwszy post)

Szukam stroju kapielowego ktory zakryje wiekszy brzuszek i masywne uda. Pewnie pareo do tego tez bedzie dobre.
Czy macie jakies propozycje jakie stroje powinny zakladac kobiety o kraglejszych ksztaltach ?

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  24 июня 2011
massacre
massacre: wiedzialam, ze palne jakas glupote i zostanie wykorzystana przeciwko mnie predzej czy pozniej

bejbe to komplement byl :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no widzisz, ja stanęłam w obronie i prawie bana dostałam. wszyscy mogą cisnąć, ja odbije piłeczke w obronie 'bo bana dostaniesz!' brak słów.

Mnie to irytuje. Jak ktoś zadaje proste, nieskomplikowane pytanie, to zapewne oczekuje na nie odpowiedzi. Jak ktoś nie chce pomóc, doradzić, to niech się ugryzie w język i nic nie pisze w temacie, albo pamiętnik sobie założy, jak odczuwa ogromną potrzebę komentowania wszystkiego co się rusza za każdym razem.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  24 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie to irytuje. Jak ktoś zadaje proste, nieskomplikowane pytanie, to zapewne oczekuje na nie odpowiedzi.

Dokładnie, sama tego doświadczyłam wklejając zdjęcie mojej sukienki. Pytałam o buty, kolor i ramiączko - zamiast prostych odpowiedzi dostałam złośliwości typu 'paskudna, szukaj innej, ja bym szukała czegoś innego'. - Kwestia przyzwyczajenia.
Biuna
Biuna
  24 июня 2011

Brak słów jacy jestescie nie tolerancyjni. Tak, moze zle sie wyrazilam, nie jestem okraglejsza, a mam lekka nadwage. Ale badz co badz nie wpierdzielam paczkow, pizzy, kebabow, slodyczy. Jem normalnie, ale bez rzeczy smazonych, slodkich, tlustych. Moja wieksza waga jest spowodowana braniem hormonow i braniem sterydow, poniewaz jestem chora. I uwiezcie, bardzo ciezko mi schudnac ! Zatrzymala mi sie woda, mimo iz katowalam sie bardzo dlugo na silowni. To bardzo przykre, ze nie moge miec idealnej wagi, mimo iz naprawde dbam o siebie. Lekarz powiedzial , ze tak musiaialm byc leczona, a nie wiedzial jaka przykrosc mi zrobil.
Dlatego w tym roku postanowilam, ze wyjade na wakacje, z chlopakiem, ale nie wiem jak sie pokarze w stroju kompielowym, jak bedzie sie wylewac tu i uwdzie. Nawet nie wiecie jakie to jest przykre...

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Brak słów jacy jestescie nie tolerancyjni. Tak, moze zle sie wyrazilam, nie jestem okraglejsza, a mam lekka nadwage. Ale badz co badz nie wpierdzielam paczkow, pizzy, kebabow, slodyczy. Jem normalnie, ale bez rzeczy smazonych, slodkich, tlustych. Moja wieksza waga jest spowodowana braniem hormonow i braniem sterydow, poniewaz jestem chora. I uwiezcie, bardzo ciezko mi schudnac ! Zatrzymala mi sie woda, mimo iz katowalam sie bardzo dlugo na silowni. To bardzo przykre, ze nie moge miec idealnej wagi, mimo iz naprawde dbam o siebie. Lekarz powiedzial , ze tak musiaialm byc leczona, a nie wiedzial jaka przykrosc mi zrobil. Dlatego w tym roku postanowilam, ze wyjade na wakacje, z chlopakiem, ale nie wiem jak sie pokarze w stroju kompielowym, jak bedzie sie wylewac tu i uwdzie. Nawet nie wiecie jakie to jest przykre...

Olej. Niektóre osoby Ci mądrze doradziły, skorzystaj.
Jest teraz moda na pareo, zobacz ile nawet na allegro jest fasonów, kolorów, wszystkiego do wyboru. Nie ma co się przejmować każdym słowem, bo niektóre są porządnie nasączone złośliwościami niewiadomego podłoża.
KroplaRosy
KroplaRosy
  24 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Brak słów jacy jestescie nie tolerancyjni. Tak, moze zle sie wyrazilam, nie jestem okraglejsza, a mam lekka nadwage. Ale badz co badz nie wpierdzielam paczkow, pizzy, kebabow, slodyczy. Jem normalnie, ale bez rzeczy smazonych, slodkich, tlustych. Moja wieksza waga jest spowodowana braniem hormonow i braniem sterydow, poniewaz jestem chora. I uwiezcie, bardzo ciezko mi schudnac ! Zatrzymala mi sie woda, mimo iz katowalam sie bardzo dlugo na silowni. To bardzo przykre, ze nie moge miec idealnej wagi, mimo iz naprawde dbam o siebie. Lekarz powiedzial , ze tak musiaialm byc leczona, a nie wiedzial jaka przykrosc mi zrobil. Dlatego w tym roku postanowilam, ze wyjade na wakacje, z chlopakiem, ale nie wiem jak sie pokarze w stroju kompielowym, jak bedzie sie wylewac tu i uwdzie. Nawet nie wiecie jakie to jest przykre...

Nie przejmuj się tym, nie warto. Musisz się do tego zdystansować, bo ludzie tacy są i najpierw coś napiszą a później pomyślą.
Kup jednoczęściowy kostium, zakryje brzuszek... Albo jakiś dwuczęściowy z pełniejszym dołem+ pareo :)
Biuna
Biuna
  24 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Olej. Niektóre osoby Ci mądrze doradziły, skorzystaj. Jest teraz moda na pareo, zobacz ile nawet na allegro jest fasonów, kolorów, wszystkiego do wyboru. Nie ma co się przejmować każdym słowem, bo niektóre są porządnie nasączone złośliwościami niewiadomego podłoża.

Wiesz jakie to upokarzajace ? Wyśmiewanie, obgadywanie.. A ja po prostu chce jechac na plaze, poplywac..
:(
a wiem ze bede wygladac jak spasiona swinia ! z celilitem na nogach, wielkimi ramionami, i oblesnym brzuchem !
Biuna
Biuna
  24 июня 2011
KroplaRosy
KroplaRosy: Nie przejmuj się tym, nie warto. Musisz się do tego zdystansować, bo ludzie tacy są i najpierw coś napiszą a później pomyślą. Kup jednoczęściowy kostium, zakryje brzuszek... Albo jakiś dwuczęściowy z pełniejszym dołem+ pareo :)

chyba jednoczesciowy bedzie lepszy, bo brzuch odkryty bedzie zle wygladal.. Poza tym, na plecach, (boczkach) mam okropne czerwone rozstepy...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz jakie to upokarzajace ? Wyśmiewanie, obgadywanie.. A ja po prostu chce jechac na plaze, poplywac.. :( a wiem ze bede wygladac jak spasiona swinia ! z celilitem na nogach, wielkimi ramionami, i oblesnym brzuchem !

Są ludzie i ludzie. Niestety żyjemy w takim społeczeństwie, że sączyć jad jeden na drugiego potrafi i krytykować innych, zamiast spojrzeć na siebie, jacy to niby sami są doskonali. Może nie czują się odpowiednio wartościowi, więc podnoszą sobie wartość dogadując innym.

Na pewno sobie dobierzesz coś odpowiedniego i za razem ładnego, w czym będziesz się czuła dobrze :)
KroplaRosy
KroplaRosy
  24 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba jednoczesciowy bedzie lepszy, bo brzuch odkryty bedzie zle wygladal.. Poza tym, na plecach, (boczkach) mam okropne czerwone rozstepy...

to jak już uważasz :)
pewnie w jednoczęściowym będziesz się lepiej czuła, prawda?
jak opalisz trochę nogi to też będziesz się lepiej prezentowała, więc głowa do góry :)
i gwarantuję, że na plaży zobaczysz niejedną kobietę wyglądającą gorzej :nie:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  24 июня 2011
KroplaRosy
KroplaRosy: i gwarantuję, że na plaży zobaczysz niejedną kobietę wyglądającą gorzej

dokladnie, niemki po 60tce sie niczego nie wstydza :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

KroplaRosy
KroplaRosy
  24 июня 2011
Prinz
Prinz: dokladnie, niemki po 60tce sie niczego nie wstydza

3/4 kobiet z Niemiec się niczego nie wstydzi :nie:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 июня 2011
Prinz
Prinz: dokladnie, niemki po 60tce sie niczego nie wstydza

Włosi też ;)
Pamiętam jak raz na plaży, babcie, nie babcie, w różnym wieku, skrajnych posturach razem z Panem pseudo wodzirejem tańczyły :D
Biuna
Biuna
  24 июня 2011
KroplaRosy
KroplaRosy: to jak już uważasz :) pewnie w jednoczęściowym będziesz się lepiej czuła, prawda? jak opalisz trochę nogi to też będziesz się lepiej prezentowała, więc głowa do góry :) i gwarantuję, że na plaży zobaczysz niejedną kobietę wyglądającą gorzej

chyba jednoczesciowy, albo taka sukieneczka : ale gdzie ja taki dostane ?
mmaryjka
mmaryjka
  24 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba jednoczesciowy

wg mnie jednoczęściowy, bo ta sukieneczka dodaje tej lasce okropnego 'kształtu'.
zresztą możesz też sobie kupić troszeczkę dłuższą białą koszulę, albo stosunkowo krótką tunikę i do tego jakieś fajne majtki. też będzie dobrze wyglądać.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.