Szukam stroju kapielowego ktory zakryje wiekszy brzuszek i masywne uda. Pewnie pareo do tego tez bedzie dobre.
Czy macie jakies propozycje jakie stroje powinny zakladac kobiety o kraglejszych ksztaltach ?
lista tematów
Strój kąpielowy strona 6 z 18
Konto usunięte: Jak widze 'masą' taką dziewczynę podobną do tej i 'je' pączka to wiem z jakiego powodu ona ma taką mase.. A jeszcze gorzej jak mam koleżanki bo mam kolezanki które mają nadwagę ale dzienna norma chipsów,cukierków,batoników musi być i ONE narzekają, że wyglądają jak wyglądają.
No to już przesada - ta dziewczyna ze zdjęcia. To jest otyłość i powinno się ją leczyć. Też znam takie osoby jak Ty. No ale co poradzić jak dziewczyny teraz nie chcą nawet ćwiczyć na WF -ie? Ja jak mam 2 kilo za dużo to się już źle czuję, więc raczej nie doprowadzę się do takiego stanu

Uroczo wyglądałaś

massacre: ja jestem pyskata, jednak po porodzie nie potrafilam, zamykalam sie w sobie i plakalam caly dzien, ze zycie jest bez sensu i w ogole nigdy nie schudne
Ja po tamtej akcji nie chciałam przez jakiś czas sama wychodzić

Ja tak na full się wzięłam jak przestałam karmić bo wcześniej jakaś dieta była nie wskazana :)
Prinz: ano podchodzi. i zero samokrytyki co do ciuchow. niskie, a obcisle rureczki gdzie wszystko sie wylewa..
Też mi się to nie podoba ale w sumie nie moja sprawa. Biuna chce się ubierać odpowiednio co do sylwetki i to powinno się chwalić a nie krytykować ;):)
ja nie chcialam z moim uprawiac seksu, bo sie czulam jak wieloryb - z reszta duzo by opowiadac. mam swiadomosc ze mam tendencje do tycia, stad moje problemy po ciazy. ale jak nie jestem w ciazy to po prostu sie pilnuje. a ze lubie dobrze zjesc, to pilnuje zeby to spalic. nie jestem na zadnych dietach, wychodze z zalozenia ze trzeba wiecej kalorii spalic niz spozyc i sie do tego stosuje :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Martitta: Też mi się to nie podoba ale w sumie nie moja sprawa. Biuna chce się ubierać odpowiednio co do sylwetki i to powinno się chwalić a nie krytykować ;):)
no mi tez sie nie podoba, ale sie nie odzywam, kazdy ma swoje poczucie estetyki.
akurat jesteś ostatnią osobą, która powinna stawać w obronie 'dyskryminowanych' i bronić ich uczuć

poczytaj swoje poprzednie posty i zobacz jaką jesteś chorą hipokrytką

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
massacre: ja nie chcialam z moim uprawiac seksu, bo sie czulam jak wieloryb - z reszta duzo by opowiadac. mam swiadomosc ze mam tendencje do tycia, stad moje problemy po ciazy. ale jak nie jestem w ciazy to po prostu sie pilnuje. a ze lubie dobrze zjesc, to pilnuje zeby to spalic. nie jestem na zadnych dietach, wychodze z zalozenia ze trzeba wiecej kalorii spalic niz spozyc i sie do tego stosuje :)
a że spala się najlepiej seksem...

Konto usunięte: Szukam stroju kapielowego ktory zakryje wiekszy brzuszek i masywne uda. Pewnie pareo do tego tez bedzie dobre.
Czy macie jakies propozycje jakie stroje powinny zakladac kobiety o kraglejszych ksztaltach ?

Sama chciałam sobie taki kupić, ale po tym jak szybko zgubiłam 10 kg i wraz z tym dupę i brzuch, nie potrzebuję nic więcej chować, chociaż taki strój mi się podoba.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail