Szukam stroju kapielowego ktory zakryje wiekszy brzuszek i masywne uda. Pewnie pareo do tego tez bedzie dobre.
Czy macie jakies propozycje jakie stroje powinny zakladac kobiety o kraglejszych ksztaltach ?
Strój kąpielowy strona 5 z 18
tu to samo, narzekaja ze sa grube, potrafily mi wytknac ze jestem gruby jak przytylem, a teraz jak jestem chudy to ze nie powinienem i ze one 'nie pozwalaja'

a na sniadanko chipsy, na drugie 4 crossainty, slodki soczek etc.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
to ja mam oponę od stara chyba :D
Nuti fajny strój dał: http://galeria.tipy.pl/zdjecie,b,3781_25120,
ale mi i tak nic nie pomoże bom tak tłusta, że jak przykryję jedno, to wypłynie drugie :D
zdjecie wymiata

a mje to wisi, kazdy ma to na co zasluguje, kazdy ma to co lubi - tez nie lubie ludzi, ktorzy narzekaja na cos, co MOGA zmienic.
ja jednak po ciazy podobnie jak Martitia z 12 miesiecy schodzilam z poporodowej nadwagi chociaz do tego kroliczka z twojego zdjecia to bylo mi daleko

z reszta zobacz na moja figure w 9 miesiacu:

mialam wielki brzuch i slyszalam raz przytyk oczywiscie od polskich burakow no bo jakby inaczej, cos w stylu:
"za malo paczkow wielorybiku?" i smiech dresiarzy...
bylam jakos 5-6 tygodni po porodzie i nie szlam po paczki... szlam po lody

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja jestem pyskata, jednak po porodzie nie potrafilam, zamykalam sie w sobie i plakalam caly dzien, ze zycie jest bez sensu i w ogole nigdy nie schudne i lody sa moim najlepszym przyjacielem - ja po 12 miesiacach wrocilam do swojej wagi, ale przez 3 miesiace po porodzie nie cwiczylam i nie bylam na zadnej diecie, dopiero jak hormonalnie sie uspokoilam, wzielam sie za siebie.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
no, oczywiscie papieroski, zadnego sportu, do krytyki innych pierwsze, nawet szczuplejszych lasek

nie, bo ty normalnie wygladasz i nie narzekasz. one sa grube, wylewaja zale jakie to sa nieszczesliwe, a nic nie robia

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.