Szukam stroju kapielowego ktory zakryje wiekszy brzuszek i masywne uda. Pewnie pareo do tego tez bedzie dobre.
Czy macie jakies propozycje jakie stroje powinny zakladac kobiety o kraglejszych ksztaltach ?
Strój kąpielowy strona 3 z 18
dlaczego? fajna mala oponka nie jest zla i wg mnie takie bardziej ksztaltne dziewczyny wygladaja duzo bardziej apetycznie niz te chude - wiem, kwestia gustu aczkolwiek nie uwazam by nalezaloby to zakrywac czy sie wstydziac lub brzydzic...

poza tym, no sorry, mlode laski wpadaja w kompleksy czytajac i ogladajac jakies photoshopowe bzdury albo gwiazdy po liposukcji tak jak Beyonce:
przed LIPO

po LIPO

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
moze ja slepa jestem, ale na zadnym z tych zdjec nie widze oponki

TRUE
jaka idealistka

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Dlaczego? Bo tak mam i juz, nie podoba mi się to, nie jest to dla mnie estetyczne.
To niech zaczną coś ze sobą robic skoro maja kompleksy.
Oponka oponką - ale jak widzę nadmiar kilogramów oceniając na jakieś 35 kilo .. a ta z uśmiechem na twarzy zjada pączka na mieście to robi się to bardzo obrzydzaje ..
Dla puszystych:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
nie rzucam się na nikogo z pazurami, po prostu nie cierpię dyskryminacji w tym wypadku otyłych osób

Ale ja się z nimi czuje dobrze i mam w poważaniu zdanie spoleczeństwa, nie pytam ich o zdanie, ona pyta, wiec jej mówie, co sadze, ale widze dla niektórych to są rzeczy niepojęte..
o! o to mi właśnie chodzi...
ale ona nie pytała, czy ma ubrać strój w ogóle tylko w jakim będzie dobrze wyglądać a nie'w którym dam rade sie zakryc?' wiec nie rozumiem po co uwagi ze ma sie zakrywac.

Polecam zapoznać się ze słowem dyskryminacja, bo tu nikt ich nie obraża. Sposób Twoich wypowiedzi ma zadatki na bana.
Darine nikogo nie uraziła pisząc, że takie brzuszki powinno się chować, bo ja jestem takiego samego zdania.
I skończ już dyskutować.
i zaraz zarobisz bana.