Szukam stroju kapielowego ktory zakryje wiekszy brzuszek i masywne uda. Pewnie pareo do tego tez bedzie dobre.
Czy macie jakies propozycje jakie stroje powinny zakladac kobiety o kraglejszych ksztaltach ?
lista tematów
Strój kąpielowy strona 9 z 18
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Bo nie rodzą dzieci, nie mają cycków, cellulitu... No i nie mają takiego ciśnienia żeby się podobać płci przeciwnej (zazwyczaj). Tylko kobiety bywają tak głupie, że wszystko by zrobiły aby się podobać facetom :)
Piękne kostiumy

Miałam kiedyś faceta 195 cm/65 kg, matko

tankini, tj. pisałaś pareo, jak masz ładne wcięcie w talii to optycznie wyszczupli Cię coś takiego:
chodzi mi o tą wstawkę pośrodku.
Może też coś w tym stylu:
ciemniejszy dół na biodra i jasny, we wzroki, dla wyeksponowania biustu :)
generalnie nie wybieraj raczej stroju w jasnym kolorze.
Zadziora: Darine nikogo nie uraziła pisząc, że takie brzuszki powinno się chować, bo ja jestem takiego samego zdania.
w waszej dyskusji rzuciło mi się w oczy to śmieszne stwierdzenie. Czyli jakbyś miała inne zdanie niż ona, to byś nie rzucała się tak do obrońców autorki? Zastanów się trochę nad tym, co piszesz, bo jesteś w tym momencie po prostu niesprawiedliwa.
Martitta: Ja nie wiem czy ktoś zauważył, ale ta dziewczyna chce dobrać sobie kostium do figury, żeby dobrze wyglądać, a zaczyna się ( znów ) pojazd, że jest gruba. No ja bardzo przepraszam ale ona nie pyta czy jest gruba i jak schudnąć, tylko o to, jak dobrze wyglądać na plaży. To już któryś raz robi się dyskusja o jej "tuszy" a to chyba nie o to chodzi. To forum jest żeby doradzać, czyż nie?
Dokładnie.
I nie pierwszy raz te same osoby mają z tym problem i nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
u nas ponoc nie szybko, choc prognoz jest tyle co ekonomistow, ja tam nie narzekam, roznica jest taka, ze czlowiek sie cieszy, ze zamiast podwyzki zostaje zatrzymany w pracy

vladimir111: Zadziora:
Darine nikogo nie uraziła pisząc, że takie brzuszki powinno się chować, bo ja jestem takiego samego zdania.
w waszej dyskusji rzuciło mi się w oczy to śmieszne stwierdzenie. Czyli jakbyś miała inne zdanie niż ona, to byś nie rzucała się tak do obrońców autorki? Zastanów się trochę nad tym, co piszesz, bo jesteś w tym momencie po prostu niesprawiedliwa.

wiedzialam, ze palne jakas glupote i zostanie wykorzystana przeciwko mnie

predzej czy pozniej

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail