Szukam stroju kapielowego ktory zakryje wiekszy brzuszek i masywne uda. Pewnie pareo do tego tez bedzie dobre.
Czy macie jakies propozycje jakie stroje powinny zakladac kobiety o kraglejszych ksztaltach ?
lista tematów
Strój kąpielowy strona 7 z 18
:*
daj spokój jakby ludzie poumierali
drugi dzień wolne leczę kaca po wczorajszym grillu

a Ty jak?
massacre: ja nie chcialam z moim uprawiac seksu, bo sie czulam jak wieloryb - z reszta duzo by opowiadac.
Dużo kobiet po porodzie tak ma. Mało której nie przybywa kg a jeśli tego uniknie, to zaraz, że piersi nie takie albo, że brzuch obwisły... faceci nie są wobec siebie chyba aż tak krytyczni jak kobiety

massacre: mam tendencje do tycia, stad moje problemy po ciazy. ale jak nie jestem w ciazy to po prostu sie pilnuje a ze lubie dobrze zjesc, to pilnuje zeby to spalic
Ja podobnie ;)
Co się obijasz zamiast pracować ?

fajny ten kostium :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
rozumiem, że to forum, jest od dyskutowania ;-) ale raczej ja bym sie nie czuła dobrze pytając o kostium taki czy siaki, bo jestem krąglejsza a całe forum się zlatuje jak hieny i urządza dyskusje na temat grubych osób, czemu są grube, czemu sie uzalaja a nic nie zrobia z tym.
Martitta: Dużo kobiet po porodzie tak ma. Mało której nie przybywa kg a jeśli tego uniknie, to zaraz, że piersi nie takie albo, że brzuch obwisły... faceci nie są wobec siebie chyba aż tak krytyczni jak kobiety
ja jestem bardzo krytyczny

dzis uczę młodą Andreę angielskiego to się moge poobijać

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Martitta: Dużo kobiet po porodzie tak ma. Mało której nie przybywa kg a jeśli tego uniknie, to zaraz, że piersi nie takie albo, że brzuch obwisły... faceci nie są wobec siebie chyba aż tak krytyczni jak kobiety
jeszcze najgorzej, jak facet docina ... to jest masakra, kobiety i tak same ze sobą przezywają horror i byle jaka docinka od faceta, to grozi rozwodem!
massacre: a ja powinnam wziac dupe sprzed kompa i zaczac pakowac swoje rzeczy, bo biuro zmieniam od poniedzialku - tak mi sie nie chce, goraco jest, objadlam sie i leniem smierdze :D
nowe tereny do podbicia?
mi też się dzisiaj nic nie chce pijona
ja nie wiem co to weekend :/
Konto usunięte: rozumiem, że to forum, jest od dyskutowania ;-) ale raczej ja bym sie nie czuła dobrze pytając o kostium taki czy siaki, bo jestem krąglejsza a całe forum się zlatuje jak hieny i urządza dyskusje na temat grubych osób, czemu są grube, czemu sie uzalaja a nic nie zrobia z tym.
dlatego trzeba wszystko tu traktować z dystansem, rozumiesz?
gdybym ja miała się przejmować każdym złym słowem kierowanym w moją stronę to już dawno bym zwariowała :)
poza tym nikt nie wie czy ona jest gruba, bo nikt jej nie widział, więc?