Konto usunięte: podobno czasem (w ciezkich przypadkach i po wielu ciązach) jest tak, ze dno macicy i pochwa są tak słabe ze kobieta ma nietrzymania moczu, jest luzna i podczas seksu nic nie czuje :/ wtedy trzeba miec plastyke pochwy robioną itp
a ile po ciązy można uprawiac seks?
:szok2: no co ty mowisz, masakra

tzn ile chcesz, nie polecaja go dopoki pierwsze krwawienie sie nie skonczy, bo mozna zlapac zakazenie, no ale sa tez hardkory co lubia paprac sie w krwi :P u mnie to bylo troche ponad 4 tygodnie, ale czesto jest tak, ze kobiety nie chca uprawiac seksu po ciazy przez jakis czas.
Konto usunięte: no wlasnie, dlatego strasznie się pilnuję żeby nie zajsc, podobno dzieci są dla tych co nie chcą... więc zabezpieczam się tabletkami mimo migren, jakie po nich mam. dzisiaj mi kolezanka, 19 lat powiedziala, ze ma termin na 17 wrzesnia nie rozumiem, JAK MOZNA WPASC?! uwazam, ze ludzie, ktorzy maja dziecko z wpadki są nieodpowiedzialni, lekko myslni, a nawet głupi.
zabezpieczenia nie dzialaja w 100%, to ze sie zabezpieczasz nie znaczy, ze nie wpadniesz, wiec nie mozesz wkladac wszystkich do jednego worka :)
co innego osoby ktore bzykaja sie bez zabezpieczenia i sie dziwia ze zachodza, ci to sa glupi.
Konto usunięte: wiesz co ostanio oglądałam program na TLC wstydliwe choroby, dziewczyna miała okropne rozstępy, lekarz wysłał ja na laser fakt trochę się zmniejszyły wyblakły ale nie usuneły w 100% a miała kilka zabiegów, więc to nie jest też takie pewne
wiesz, pewnie zalezy od tego, jakie kto ma rozstepy - ja mam na przyklad takie, ze na 100% sa do usuniecia laserem, ale wiadomo ze jak ktos ma caly brzuch, biodra, uda i pupe pelna rozstepow i to glebokich, to czegos takiego raczej nie usunie (mam znajoma co wlasnie to ma, tragicznie to wyglada, zwlaszcza na brzuchu, az mnie to odrzuca

)
Konto usunięte: Znam ten ból... Początki " po" są bolesne...
dziwne co nie?? bo powinno byc chyba troche na odwrot, zwlaszcza kiedy sie nie bylo szytym.
Konto usunięte: Potwierdzam