Witam :)
Tak jak kiedyś udało mi się zwalczyć cellulitis tak teraz znów mi sie pojawił
Chciałabym jak najszybciej go zlikwidować, stosuje krem z Eveline na cellulitis, zimne prysznice, szoruje szorstką gąbką, ale pytanie czy jeszcze mogę coś zrobić ? Staram się zdrowo odżywiać może to też ma wpływ na cellulitis.
Jaki krem jest dla Was najskuteczniejszy na ten problem ?
Co jeszcze mogę zrobić by się go pozbyć, jakieś szczególne ćwiczenia ?
Czy Wy też kobitki macie z tym problem i staracie się z tym walczyć, czy olewacie to ? :P
Chcę go do lata zlikwidować, bo nie mogę już na siebie patrzeć
W temacie o zdrowiu i ćwiczeniach nie mogę napisać, bo jest on zamknięty.
lista tematów
Cellulitis- jak go skutecznie zwalczyć ? strona 2 z 8
Co Ty gadasz, mieć brzydką buzię albo 100 kg nadwagi to jest powód do smutku, ale Ty jesteś ładna i z buźki i figurę masz fajną to czym się przejmować? Znaczy walczyć z tym można ale to nie powód do obniżenia samooceny, stanowczo nieee :D
Konto usunięte: Co Ty gadasz, mieć brzydką buzię albo 100 kg nadwagi to jest powód do smutku, ale Ty jesteś ładna i z buźki i figurę masz fajną to czym się przejmować? Znaczy walczyć z tym można ale to nie powód do obniżenia samooceny, stanowczo nieee :D
Dzięki, chyba nie warto się tym tak przejmować, ale walczyć będę i się nie poddam ! :)
Może i tak. :)
Konto usunięte: No ma mi dzięki właśnie zdrowej diecie udało się go zlikwidować. Do tego 2l wody mineralnej niegazowanej, 3 herbaty zielone i codziennie ćwiczyłam. Po 4 miesiącachjuz go nie miałam.
Zieloną herbatkę bardzo lubię i z 2 dziennie wypijam. Ale aż 2l to dla mnie za dużo, nie byłabym w stanie :D
Jasmina: Jest widoczny, może nie jakoś mocno, ale widać trochę tą pomarańczową skórkę na udach i trochę nad kolanami, tam też mam tendencję do tycia.
Podobno trzeba ograniczyć sól, słodycze i wysoko przetworzoną żywność. Dużo warzyw i owoców, pić wodę niegazowaną, zieloną herbatę ( ok. 2 litry płynów dziennie ). ćwiczyć, nie siedzieć zbyt długo, peelingi, szorowanie czymś szorstkim, nap. zimny i ciepły prysznic a kremy itp. to wspomagacze w sumie. Podobno świetne efekty przynoszą bańki chińskie. W teorii jestem dobra ;)
Lepsze niz Eveline ?
Ja bym tyle nie potrafiła

Konto usunięte: Podobno trzeba ograniczyć sól, słodycze i wysoko przetworzoną żywność. Dużo warzyw i owoców, pić wodę niegazowaną, zieloną herbatę ( ok. 2 litry płynów dziennie ). ćwiczyć, nie siedzieć zbyt długo, peelingi, szorowanie czymś szorstkim, nap. zimny i ciepły prysznic a kremy itp. to wspomagacze w sumie. Podobno świetne efekty przynoszą bańki chińskie. W teorii jestem dobra ;)
Dzięki za informacje :) Będę musiała z nich skorzystać :)
Można je kupić w aptece.
Poczytaj tutaj na ten temat:
http://wdziek.info/antycellulitowy_masaz_bankami_chinskimi.html