Tak jak kiedyś udało mi się zwalczyć cellulitis tak teraz znów mi sie pojawił

Chciałabym jak najszybciej go zlikwidować, stosuje krem z Eveline na cellulitis, zimne prysznice, szoruje szorstką gąbką, ale pytanie czy jeszcze mogę coś zrobić ? Staram się zdrowo odżywiać może to też ma wpływ na cellulitis.
Jaki krem jest dla Was najskuteczniejszy na ten problem ?
Co jeszcze mogę zrobić by się go pozbyć, jakieś szczególne ćwiczenia ?
Czy Wy też kobitki macie z tym problem i staracie się z tym walczyć, czy olewacie to ? :P
Chcę go do lata zlikwidować, bo nie mogę już na siebie patrzeć

W temacie o zdrowiu i ćwiczeniach nie mogę napisać, bo jest on zamknięty.

jak dla mnie to jest koszmar, jak ostatnio przytyłam to zrobił mi się taki mały kawałek na brzuchu, gdzieś 2x2 cm, schudłam ale dalej był, biegałam dalej był dopiero jak zaczęłam brzuszki robić to zniknął
 jak dla mnie to jest koszmar, jak ostatnio przytyłam to zrobił mi się taki mały kawałek na brzuchu, gdzieś 2x2 cm, schudłam ale dalej był, biegałam dalej był dopiero jak zaczęłam brzuszki robić to zniknął  i to dosyć dużo, bo 3 x dziennie 5 serii po 20 powtórzen + to co na siłowni, bieganie, maszyny itp, współczuje osobom, co mają na udach, posladkach.
 i to dosyć dużo, bo 3 x dziennie 5 serii po 20 powtórzen + to co na siłowni, bieganie, maszyny itp, współczuje osobom, co mają na udach, posladkach.