Konto usunięte: a teraz chyba jest on w granicach 30-40 zł .. - nie wiem czy nie lepsze w tym momencie jest pójście na basen gdzie jest np. jakuzzi z babelkami - też wytrzęsie tłuszcz.
Naprawdę aż tyle teraz kosztuje ?
Chyba bardziej w jakimś SPA, wydaje mi się, że w przychodniach rehabilitacyjnych nie może to być aż tak drogie.
Jakuzzi średnio zadziała, za słaby strumień bąbli 

.
Konto usunięte: to nie mój problem, że nie napisałaś tego w cudzysłowiu, mogłam to zrozumieć dwuznacznie, po swojemu, czy po prostu dosadnie tak jak do napisałas.
Ręce opadają. Nikt się nie doczepił, wszyscy widocznie zrozumieli co mialam na mysli, i w tym momencie nie moim problemem jest błędne rozumienie słow. 
Napisałam wyraźnie, że cellulit strzelal, a nie komórka tłuszczowa.
I jestem pewna, że gdybym nawet użyła cudzysłowia to i tak byś piała na forum, bo jednak ban na 7 dni bardzo musial Cię zaboleć.
Konto usunięte: idąc Twoim tokiem myślenia - jesteś masażystką to zajmij się masażem a nie pisaniem na forum?

.
Faktycznie to ten sam tok, nono.
Szkoda, że nie widzisz róznicy.
Konto usunięte: to, że jestem fryzjerką chyba nie znaczy, że mam się nie odzywać na żaden temat nie związany z włosami i sztuką fryzjerską? co nie mam prawa interesować się czymś innym?
Nigdzie nie napisałam, że nie możesz sie wypowiadać na inne tematy. Reflektuj.
Interesowanie sie czymś, a solidna wiedza na ten temat nie zawsze idą w parze, jak w Twoim przypadku. 
Konto usunięte: widzisz co Ty piszesz?
Ależ skąd.
Jestem niewidoma.