Witam :)
Tak jak kiedyś udało mi się zwalczyć cellulitis tak teraz znów mi sie pojawił
Chciałabym jak najszybciej go zlikwidować, stosuje krem z Eveline na cellulitis, zimne prysznice, szoruje szorstką gąbką, ale pytanie czy jeszcze mogę coś zrobić ? Staram się zdrowo odżywiać może to też ma wpływ na cellulitis.
Jaki krem jest dla Was najskuteczniejszy na ten problem ?
Co jeszcze mogę zrobić by się go pozbyć, jakieś szczególne ćwiczenia ?
Czy Wy też kobitki macie z tym problem i staracie się z tym walczyć, czy olewacie to ? :P
Chcę go do lata zlikwidować, bo nie mogę już na siebie patrzeć
W temacie o zdrowiu i ćwiczeniach nie mogę napisać, bo jest on zamknięty.
lista tematów
Cellulitis- jak go skutecznie zwalczyć ? strona 7 z 8
Konto usunięte: a teraz chyba jest on w granicach 30-40 zł .. - nie wiem czy nie lepsze w tym momencie jest pójście na basen gdzie jest np. jakuzzi z babelkami - też wytrzęsie tłuszcz.
Naprawdę aż tyle teraz kosztuje ?
Chyba bardziej w jakimś SPA, wydaje mi się, że w przychodniach rehabilitacyjnych nie może to być aż tak drogie.
Jakuzzi średnio zadziała, za słaby strumień bąbli

Konto usunięte: to nie mój problem, że nie napisałaś tego w cudzysłowiu, mogłam to zrozumieć dwuznacznie, po swojemu, czy po prostu dosadnie tak jak do napisałas.
Ręce opadają. Nikt się nie doczepił, wszyscy widocznie zrozumieli co mialam na mysli, i w tym momencie nie moim problemem jest błędne rozumienie słow. Napisałam wyraźnie, że cellulit strzelal, a nie komórka tłuszczowa.
I jestem pewna, że gdybym nawet użyła cudzysłowia to i tak byś piała na forum, bo jednak ban na 7 dni bardzo musial Cię zaboleć.
Konto usunięte: idąc Twoim tokiem myślenia - jesteś masażystką to zajmij się masażem a nie pisaniem na forum?

Faktycznie to ten sam tok, nono.
Szkoda, że nie widzisz róznicy.
Konto usunięte: to, że jestem fryzjerką chyba nie znaczy, że mam się nie odzywać na żaden temat nie związany z włosami i sztuką fryzjerską? co nie mam prawa interesować się czymś innym?
Nigdzie nie napisałam, że nie możesz sie wypowiadać na inne tematy. Reflektuj.
Interesowanie sie czymś, a solidna wiedza na ten temat nie zawsze idą w parze, jak w Twoim przypadku.
Ależ skąd.
Jestem niewidoma.

Nie wiem jaką masz wrażliwość ciepłoty

MaqdaIena: Naprawdę aż tyle teraz kosztuje ?
Chyba bardziej w jakimś SPA, wydaje mi się, że w przychodniach rehabilitacyjnych nie może to być aż tak drogie.
Jak miałam fizykoterapie i mieliśmy dział 'wodny' - to mówił, że teraz to się aby w takich małych wirówkach robi zabiegi na kończyne dolną/górną bo i tak nie jest to opłacalne czy coś.

Byłam kiedyś we Wrocławskim Aqua Parku tam jest basen solny z łóżkami babęlkowymi - tam to ostro ciśnienie w dupsko daje

ale ja to zrozumiałam, że strzelał - tłuszczem, a czym miał strzelać? możesz sprecyzować?
doprawdy? mam drugie konto jak większość tutaj więc Twój ban nie był mi straszny

nie, nie widzę bo nie rozumiem co ma do tego tematu fakt, że jestem fryzjerką?
MaqdaIena: Nigdzie nie napisałam, że nie możesz sie wypowiadać na inne tematy. Reflektuj.
Interesowanie sie czymś, a solidna wiedza na ten temat nie zawsze idą w parze, jak w Twoim przypadku.
idą w parze, napisałam zgodnie z prawdą to co zrozumiałam, a to że 'strzelał' u Ciebie oznaczało coś innego - it's not my bussines.
A może cellulit to jednak są centymetrowe grudki wypełnione płynnym tłuszczem? Nie, więc dobrze napisałam.
a ty myslisz ze ty jestes madra co temat to ty sie wymadrzaasz a moje tematy moze dla niektórych nie sa madre ale mam to w dupie. a co do czarnej listy to chyba po to ona jest zeby dawac do niej takie glupie dziewuchy jak ty. Rozumiesz juz?
Konto usunięte: a ty myslisz ze ty jestes madra co temat to ty sie wymadrzaasz a moje tematy moze dla niektórych nie sa madre ale mam to w dupie.
kazdy robi to co umie najlepiej ;-) ty nie piszesz raczej nic, wiec wnioskuje, ze na niczym sie nie znasz i nie masz nic ciekawego do powiedzenia. coz...
Konto usunięte: a co do czarnej listy to chyba po to ona jest zeby dawac do niej takie glupie dziewuchy jak ty. Rozumiesz juz?
to skoro dodalas mnie do czarnej listy to po co do mnie piszesz?
blondynki ze wszystkiego sie smieja, to raz, a dwa - skoro nie rozumiesz co jest tam napisane to wiadome, ze sie smiejesz.
POZNASZ GLUPIEGO PO SMIECHU JEGO.
wszami nie jest tak latwo sie zarazic, dla twojej wiadomosci :-) latwo jest sie zarazic komus kto o siebie nie dba, nie sprawdza regularnie włosów, nie myje :-) ja bym od razu wyłapała cokolwiek we włosach, zabiła i po problemie. poza tym ona nie pracuje u nas od konca marca wlasciwie wiec problem sam sie rozwiazal :-) a to, ze ktos ma wszy - nie znaczy ze ma je na zawsze, wszy obecnie mozna sie pozbyc w dwa dni, w pierwszy dzien je usmiercasz preparatem chemicznym a w drugi wyczesujesz razem z jajami.