Konto usunięte: Jak miałam fizykoterapie i mieliśmy dział 'wodny' - to mówił, że teraz to się aby w takich małych wirówkach robi zabiegi na kończyne dolną/górną bo i tak nie jest to opłacalne czy coś.
Wirówka a bicz to coś innego, i inaczej działa :D. Ale faktycznie miał rację, że bicze dla przychodni rehabilitacyjnych nie są opłacalne, za dużo zachodu, za dużo kosztów, za małe dopinansowanie z NFZ. Jednak w Poznaniu spotkałam się z nimi w dwóch miejscach, więc jak ktoś chce to znaleźć może :).
Konto usunięte: Byłam kiedyś we Wrocławskim Aqua Parku tam jest basen solny z łóżkami babęlkowymi - tam to ostro ciśnienie w dupsko daje
O proszę

.
Ale typowy bicz wodny to jest dopiero petarda :D.
Konto usunięte: ale ja to zrozumiałam, że strzelał - tłuszczem

.
Konto usunięte: a czym miał strzelać? możesz sprecyzować?
Uczucie strzelania pod palcami nie oznacza wcale, że coś strzelało czymś.
Taaak, przejdzmy teraz do genezy i znaczenia slowa strzelanie, jesu.
Konto usunięte: nie, nie widzę

.
Konto usunięte: bo nie rozumiem co ma do tego tematu fakt, że jestem fryzjerką?
To, że pracownik budowlany nie powinien się wymądrzać na temat technik cięcia skalpelem podczas operacji kolana. A już tym bardziej nie powinien chirurgowi zarzucać plecenia bzdur. 
Konto usunięte: napisałam zgodnie z prawdą to co zrozumiałam, a to że 'strzelał' u Ciebie oznaczało coś innego - it's not my bussines.
Weź pod uwagę to, że możesz się mylić, że jednak twoje rozumienie pewnych kwestii jest błędne.
Konto usunięte: ja pierwsza zwróciłam uwagę, że w wątku jest błąd.
Podbudowujesz swoją samoocenę wytykaniem błędów ? Każdy czytając temat zrozumial co miala Jasmina na mysli, jakieś chwalenie się zwroceniem uwagi na tak mało ważny bład jest strasznie dziecinne.
I całokształt twoich wypowiedzi sprawia, że naprawdę czuję jakbym prowadzila dyskusję z dzieckiem, które jeszcze nie rozróznia kolorów. Malo skomplikowana jesteś, nie lubię takich ludzi, ba unikam ich jak ognia, dlatego konczę tą dyskusję, a Ty możesz się dalej produkować, ku uciesze innych.
EOT.