Witam :)
Tak jak kiedyś udało mi się zwalczyć cellulitis tak teraz znów mi sie pojawił
Chciałabym jak najszybciej go zlikwidować, stosuje krem z Eveline na cellulitis, zimne prysznice, szoruje szorstką gąbką, ale pytanie czy jeszcze mogę coś zrobić ? Staram się zdrowo odżywiać może to też ma wpływ na cellulitis.
Jaki krem jest dla Was najskuteczniejszy na ten problem ?
Co jeszcze mogę zrobić by się go pozbyć, jakieś szczególne ćwiczenia ?
Czy Wy też kobitki macie z tym problem i staracie się z tym walczyć, czy olewacie to ? :P
Chcę go do lata zlikwidować, bo nie mogę już na siebie patrzeć
W temacie o zdrowiu i ćwiczeniach nie mogę napisać, bo jest on zamknięty.
lista tematów
Cellulitis- jak go skutecznie zwalczyć ? strona 5 z 8
Nie mam pojęcia ile kosztuje :D.
Ja nigdy nie odchudzalam się, jedynie diety układalam wg pewnych wytycznych.
Na ile starcza tez nie wiem:D Pewnie na długo, skoro lyżke dziennie sie dodaje do szklanki wody:).
Skoro sie odchudzasz to mam nadzieje, że sie nie glodzisz. Dla poprawy nastroju napiszę, że nawet w nocy jeżeli zjesz miskę sałatki z zielonych warzyw to nic nie przytyjesz, ba nawet schudniesz:D gdyż te warzywa nie będą przerobione na tkanke tłuszczową, a organizm będzie je staral się spalić ( co nie jest takie łatwe wbrew pozorom) ''kosztem energii pochodzacej od tej tkanki wlasnie''

nie no coś ty to chyba największa głupota w odchudzaniu , ograniczyłam się + wysiłek fizyczny i troszkę spadło na szczęście mam nadzieję,że do wakacji spadnie jeszcze jakies 8-10 :D marzyłabym :D
Warzyw aktualnie zbyt dużo nie jem bo są obrzydliwe,sam nawóz zero smaku..blee
Już są te, które smakują tak jak powinny :D.
Połaź po ryneczkach :D Tam najlepsze:).
Konto usunięte: nie no coś ty to chyba największa głupota w odchudzaniu , ograniczyłam się + wysiłek fizyczny i troszkę spadło na szczęście mam nadzieję,że do wakacji spadnie jeszcze jakies 8-10 :D marzyłabym :D
Różnie ludzie podchodzą do odchudzania :).
Nadal wielu sie głodzi, i oczekuje cudow długotrwałych.
Najlepiej odchudza stres :D Po zmianie pracy na szalenie odpowiedzialną zjechałam z wagi 13 kg, a diety oczywiście nie stosowałam.

MaqdaIena: Najlepiej odchudza stres :D Po zmianie pracy na szalenie odpowiedzialną zjechałam z wagi 13 kg, a diety oczywiście nie stosowałam.
zazdroszczę ja na stres więcej jem -,-'
jedynym plusem głodówek jest późniejsze mniejsze łaknienie i szybsze najadanie się.
Nie ma plusów glodówek, żadnych ( oczywiście nie piszę o glodówkach raz na jakis czas, gdzie ktoś chce sobie organizm oczyścić).
Mniejsze łaknienie, i szybsze najadanie się jest spowodowane skurczeniem sie zoładka. I ten ktoś kiedyś przestanie sie odchudzać, bo w koncu upragnioną wage osiagnie, zacznie jeść stopniowo coraz więcej, ponownie rozpychając żołądek, i więcej i więcej. Efekt jo-jo sie kłania ;).

MaqdaIena: Kiedy jeszcze pracowałam jako masażystka, pamiętam jak cellulit strzelał mi pod palcami:D. Klientki miały siniaki w kształcie moich opuszek, ale działało.
Ale hardkor

Konto usunięte: Ta moja instruktorka ona 7 lat jest kulturystką nie ma grama tłuszczu tylko piękne mięśnie a na udach ma cellulit i nie umie sie go pozbyc
Mówiłam, że sam wysiłek fizyczny nie zawsze skutkuje :P
Mam lekki cellulit, ale nie przeszkadza mi on. Szoruję go ostrą gąbką, bo szoruję nią całe ciało. Miałam ten balsam rozgrzewający z Eveline, ale odechciało mi się.
Chociaż ktoś

Konto usunięte: jakby wszystko tak ładnie strzelało pod palcami to nikt by nie miał cellulitu Każdy by sobie "wystrzelał" jak folię bąbelkową

Nigdy nie zrozumiem jakim cudem kobiety wytrzymują masaż odchudzający.
Wewnętrzna strona ud, rolowanie, posikać sie mozna z bólu

MaqdaIena: Nigdy nie zrozumiem jakim cudem kobiety wytrzymują masaż odchudzający.
Wewnętrzna strona ud, rolowanie, posikać sie mozna z bólu.
Ja trochę mocniej ścisnę i już jest ciężko, a co dopiero