Szukam stroju kapielowego ktory zakryje wiekszy brzuszek i masywne uda. Pewnie pareo do tego tez bedzie dobre.
Czy macie jakies propozycje jakie stroje powinny zakladac kobiety o kraglejszych ksztaltach ?
Strój kąpielowy strona 1 z 18
ja mam kraglejsze ksztalty i rzec musze, ze swietnie wygladam w bikini Panache - styl 2011 marynarskie paseczki

dochodza ramiaczka, jednak bez wygladaja lepiej i uwierz mi, bez ramiaczek daje swietny support moim piersiom a mam rozmiar E

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Co nie natrafię na jakiś artykuł o strojach kąpielowych to są dzielone na jakieś kategorie typy "mały biust", "szerokie biodra", "krągłe kształty", itp.
No i jeśli chodzi o tą ostatnią to polecają np.
łączenie z szortami, jakieś wstawki na brzuchu, góra na szerszych ramiączkach,
kolory stonowane i w ciemnych odcieniach.